12 C
Craiova
duminică, aprilie 21, 2024

O tânără a fost bătută pe holurile Spitalului Județean de Urgență Craiova

O tânără a fost lovită de mai multe ori de către angajații responsabili de securitatea spitalului. Aceasta acuză că a fost bătută fără milă și fără motiv!

O femeie acuză că a fost bătută fără milă de angajaţii firmei de pază care asigură securitatea unităţii medicale. Tânăra a şi filmat momentul în care unul din agenții de pază o lovește de două ori. Nu se stie motivul pentru care angajații de la securitate au reacționat așa.

Conducerea spitalului vede lucrurile altfel

Tânăra a fost la spital să-și viziteze prietenul care urma să fie supus unei intervenții chirurgicale. Oamenii de pază au împiedicat-o însă.

„Prietenul meu era în operație, iar eu trebuia să aștept o asistență care să mă anunțe când iese și de ce are nevoie. Eu eram singurul însoțitor. Dânșii au venit la mine și mi-au spus să plec, iar eu le-am explicat de ce nu pot. Domnul a luat foc în momentul în care l-am întrebat de ce mă atinge, pentru că mă tot împingea. Atunci m-am panicat și am pornit telefonul, iar când am început să filmez acel agent s-a enervat foarte tare și a început să mă lovească. Mi-a vorbit foarte urât, iar ceilalți doi care îl însoțeau râdeau”, a povestit femeia.

Conducerea spitalului vede lucrurile cu totul altfel. Scandalul a fost început de tânără care nu a înţeles că nu e oră de vizită şi că nu are voie în spital şi a ţipat la oamenii de la pază, a spus purtătorul de cuvânt al unităţii medicale pentru B1 TV. Femeia a depus plângere la poliție.

Foto: Observator Tv

 

Fotbaliștii Universității nemulțumiți de rezultatul cu Viitorul.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles