21.7 C
Craiova
joi, septembrie 21, 2023

O tânără a murit din cauza gripei la doar câteva zile după ce a născut

O tânără din comuna Fălcoiu, județul Olt a murit din cauza gripei la doar 11 zile după ce a născut! Fata de 19 ani era internată la Spitalul Judeţean de Urgență Craiova!

Tânăra de 19 ani din Fălcoiu care a murit din cauza unei gripe la doar 11 zile după ce a dat naștere unui copil, era internată la Spitalul Județean Craiova. Probele prelevate în urma suspiciunii de gripă au confirmat că a fost vorba de virusul A H1N1. Pacienta s-a prezentat la medic la sfărșitul lunii aprilie 2018, mai întai la Spitalul Municipal Caracal. Din rezultatele medicilor de acolo a rezultat o simptomatologie respiratorie.

Tânăra avea virusul A H1N1

Starea pacientei s-a agravat, iar în noaptea de 4 spre 5 mai medicii din Secția Ginecologie au decis să facă operația de cezariană. A doua zi, pe 5 mai 2018, pacienta a fost transferată la Craiova, unde s-au recoltat și probe în vederea confirmării diagnosticului de gripă, care au fost trimise la Timișoara, de unde confirmarea virusului gripal AH1N1 a venit marți, 15 mai 2018.

Bebelușul tinerei are o stare de sănătate bună și a fost preluat imediat după naștere de bunica maternă. Se pare că tânăra a rămas gravidă cu un bărbat din Caracal. Cei doi nu erau căsătoriți cu acte. Tatăl fetei, care muncește în străinătate, a venit în țară să-și îngroape fata.

„Sunt oameni harnici, au muncit şi muncesc afară, Italia, Grecia, şi şi-au făcut situaţie bună. Locuiesc într-un cătun aproape de malul Oltului, Rudărie, cum îi spunem noi. Din câte am înţeles, tinerii nu erau căsătoriţi cu acte. Tatăl fetei care a decedat s-a întors acum din Italia, mi-a comunicat expertul nostru pentru romi. Noi vom face și o anchetă socială acolo, să vedem care este situația, dacă au nevoie de ajutor, dar nu cred că se pune problema să nu aibă condiții pentru a crește copilul. Dumnezeu s-o ierte! Era un copil!“, a spus Alexandru Petrişor, primuarul comunei Fălcoiu.

Un bărbat din Craiova a murit după ce s-a aruncat în fața trenului https://bit.ly/2ImmxGp

Loading RSS Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles