-3.9 C
Craiova
marți, ianuarie 25, 2022

Oana Zăvoranu a făcut declarații despre divorțul anului: „Nu am de ce să mă bag”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost vizați! Zăvoranca discută cele mai controversate subiecte ale momentului

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este cel mai dezbătut subiect din presă, mai multe vedete și-au dat cu părerea printre care și Oana Zăvoranu, care a fost sinceră și a vorbit despre situația celor doi. Deși nimeni nu se aștepta la una ca asta, Anamaria afirmă că nu mai există cale de împăcare, actele de divorț fiind deja depuse. Se pare că antrenorul și-a refăcut viața, alături de o domnișoară cu care are planuri serioase în viitor.

În cadrul propriei emisiuni difuzate pe Youtube, Oana Zăvoranu discută cele mai controversate subiecte ale momentului, iar în episodul pe care l-a postat recent, a venit și rândul Aneimaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Aceasta nu a vrut să se aacundă și și-a dat cu părerea despre situația prietenilor ei.

„N-am să fiu ipocrită să spun că nu știu despre ce este vorba. N-am să spun treaba asta. Știu totul, absolut totul, cu lux de amănunte. (…) Dintr-un respect pentru cel ce a fost odată cuplul Anamaria și Laurențiu, am să o spun doar în emisiunea mea: Nu am să vorbesc niciodată despre problemele celor doi!”, a declarat Oana, la emisiunea sa.

Deși cunoaște în detaliu aspectele divorțului Aneimaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, Oana Zăvoranu a preferat de dragul prieteniei pe care o are cu aceștia să nu deschidă subiectul. Aceasta crede că cei mai în măsură să divulge amănuntele rupturii relației sunt cei doi și familiile acestora.

„Eu, dacă mănânc o dată la masa unor oameni, și mie Laurențiu mi-a pus o dată să mănânc, eram la ei la Snagov, consider că nu am de ce să mă bag într-o chestiune atât de dureroasă, murdară, grea, gravă. Repet, știu tot. Dar nu cred că m-ați văzut vreodată băgându-mă în familiile altora și comentând divorțuri. Nu mă interesează treaba asta. (…) Știu totul cu lux de amănunte. Mai departe, cine are dreptul să vorbească despre treaba asta sunt Anamaria, Laurențiu, fiicele ei, fiul lor și băiatul lui Laurențiu din prima căsătorie. Și aici am încheiat discuția! Le doresc foarte multă sănătate și putere de a merge mai departe ambilor.”, a adăugat vedeta.

Care este suma fabuloasă pentru care Andreea Raicu a refuzat să pozeze goală!

Doljeanul Nicolae Ciucă, propus premier de către Iohannis!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles