4 C
Craiova
duminică, decembrie 4, 2022

Obiectivele pe care trebuie să le ai dacă vrei să câştigi la cazino

Dacă pentru un jucător începător abordarea jocurilor de noroc dintr-un cazino înseamnă iniţial numai distracţie, pe măsură ce este câştigată experienţa de joc, obiectivele se schimbă. Îţi doreşti distracţie dar, ai nevoie şi de un impuls suplimentar care să te ţină ancorat în oferta cazinoului. Un asemenea impuls este fără îndoială dat de câştigurile financiare, însă, acest lucru nu îţi este garantat de fiecare dată când joci. Este vorba totuşi despre jocuri de noroc, aşa că, vei experimenta ambele părţi ale monedei – atât câştiguri cât şi pierderi financiare.

Toţi jucătorii visează la obţinerea câştigului vieţii, cel care să le spulbere peste noapte toate grijile şi care, să le îndeplinească toate dorinţele. Până acolo este însă cale lungă şi, trebuie să îţi stabileşti obiective precise şi realiste, astfel încât acest vis să aibă cele mai mari şanse de reuşită.

Pune totul în perspectivă

Cazinouri de renume licențiate în România precum Cashpot Casino onlineaduce jocuri cu jackpot-uri progresive de sute de mii de RON, jackpot-uri care pot schimba viața oricărui jucător, într-o clipită. Însă…succesul nu este garantat tuturor, ci doar norocoșilor. Această perspectivă este foarte importantă și realistă pentru jucători. De ce îți spunem asta? Fixarea de perspective realiste este cheia unui jucător de succes. Pentru început, poţi demara căutarea unui cazino bun, unde identifici cel mai profitabil joc pentru tine.

Nu poţi face însă acest lucru la întâmplare, trebuie să depui un efort intelectual pentru a identifica acest joc. Vei începe prin a compara jocurile între ele şi vei determina în final care este cel mai ofertant prin prisma câştigurilor pentru tine. În această comparaţie vei include RTP-ul acestuia şi marginea de casă pe care cazinourile o înregistrează ca profit zilnic din accesarea acestuia. În acest fel vei putea concluziona care sunt şansele de a obţine un câştig şi cam care este în final efortul tău financiar.

Nu în ultimul rând, trebuie să te gândeşti şi la câte pierderi poţi înregistra cu jocul ales până la obţinerea profitului scontat. Te ajută în acest demers şi forumurile specializate care dau recenzii corecte despre un joc, aşa că nu ezita în a le consulta de fiecare dată când faci acest pas. Informarea corectă a fiecărui jucător îl ajută întotdeauna să ia cele mai bune decizii în legătură cu orice joc de noroc pe care îl va aborda. Vizualizează deci perspectiva cea mai benefică pentru tine, informează-te întotdeauna cu atenţie şi cu siguranţă că orice joc îţi va aduce satisfacţiile dorite.

Începe să gândeşti ca un cazino

Prima întrebare la care va trebui să răspunzi constă în cine este cel mai profitabil în relaţia cazino-jucător? Răspunsul este unul foarte clar şi foarte simplu, de fiecare dată cazinoul câştigă în detrimentul majorităţii jucătorilor. Cazinoul face tot ceea este posibil pentru a-şi mări constant rata de profit pentru fiecare joc din ofertă. Dacă nu ar face acest lucru, probabil că lucrurile ar sta exact invers, jucătorii ar câştiga de fiecare dată şi cazinoul ar pierde.

Este calea garantată către faliment şi faptul că se observă o abundenţă de cazinouri pe piaţa de iGaming mondială nu face decât să arate că acestea ştiu cu adevărat cum să fie profitabile. Exact acelaşi lucru trebuie să îl faci şi tu ca şi jucător, găseşte cele mai bune căi de a te menţine profitabil. Dacă observi că un joc nu face decât să îţi golească contul financiar, identifică un altul cât mai rapid sau găseşte un alt mod de abordare al acestuia. Soluţia este simplă dar de cele mai multe ori jucătorii nu o observă şi persistă în aceeaşi greşeală.

investitii-bursa-gambling
Sunt investițiile la bursă o formă de gambling?

Jocurile de noroc și investițiile sunt două lucruri foarte diferite, dar oamenii le confundă uneori. Sigur, ambele activități pot fi Read more

intencity craiova bilete vandute
Mai taie din ele, dă-le… Cum s-au evaporat 13.000 de bilete la IntenCity într-o lună! / VIDEO

Cum a scăzut într-o lună numărul de bilete și abonamente de la IntenCity de la „peste 30.000” la 17.000 și-un Read more

Puţini jucători reuşesc să identifice oportunităţi de câştig şi mai ales să le şi pună în practică. Pe acest lucru se bazează şi cazinourile, cei câţiva care câştigă nici nu contează faţă de cei mulţi care pierd sume consistente şi care de fapt participă la bunăstarea cazinourilor. Dacă nu vrei să faci parte din această categorie, schimbă radical modul în care alegi să pariezi la orice joc de noroc din oferta cazinourilor. Alege cu grijă jocul, nu te arunca pe pariuri mari şi speculează în avantajul tău fiecare oportunitate care ţi se oferă!

Obiectivul bonusurilor

Toată lumea este plăcut impresionată atunci când primeşte cadouri, aşa că de ce un jucător de cazino ar face excepţie de la această regulă? Singura problemă este că nu toate cadourile primite de la un cazino sunt atât de bune pe cât par, aşa că trebuie să te gândești de două ori înainte de a le lua. Pentru cazinouri, treaba este simplă, oferă cât de multe bonusuri cu intenţia clară de a dobândi jucători noi şi de a-i fideliza pe cei existenţi. Nimeni nu spune că aceste bonusuri nu sunt binevenite, dar întotdeauna trebuie să te informezi despre detaliile pe care le ascund.

Orice bonus vine la pachet cu o întreagă listă de termeni şi condiţii care nu întotdeauna sunt pe placul jucătorilor. Cea mai întâlnită condiţie este cea de rulaj a sumei primite, care de cele mai multe ori nu place jucătorilor. Degeaba ţi se oferă 1000 RON dacă ţi se cere să joci această sumă de X40 de ori. Nu este imposibil, dar se solicită timp, noroc şi concentrare care răpeşte cele mai dorite caracteristici ale jocurilor de noroc, distracţia şi adrenalina.

În plus, dacă vei trece de această cerinţă, suma pe care o poţi retrage este şi ea condiţionată la o anumită valoare. Chiar dacă ai rulat o sumă de 40000 de RON, o să ai surpriza că la final să nu poţi retrage decât un maxim de câteva sute sau mii de lei din această sumă importantă. Sunt însă şi bonusuri care îţi aduc avantaje pe loc, precum un bonus fără depunere sau unul care îţi returnează suma pariată în caz de eşec. Obiectivul acestor bonusuri a fost îndeplinit, vei rămâne în continuare pe platforma aleasă dar îţi vei ţine în siguranţă şi bugetul personal de joc.

Concluzie

Nimeni şi nimic nu garantează că într-un cazino vei câştiga de fiecare dată, indiferent de cât de bine te pricepi la acel joc. Deşi în mare parte totul ţine de hazard, sunt câteva acţiuni pe care le poţi face ca jucător pentru a-ţi mări şansele de câştig. Gândeşte deci întotdeauna în perspectivă, ia decizii ca un adevărat cazino şi alege întotdeauna bonusurile care ţi se potrivesc cel mai bine. Dacă aplici şi un joc responsabil în aceste demersuri, atunci sigur vei putea să te declari un jucător experimentat, pentru care cazinoul aduce numai satisfacţii!

Loading RSS Feed
  • Două case au luat foc, în MehedințiDouă case au luat foc, în Mehedinți
    Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta”…
  • VIDEO! Mașina Poliției locale s-a răsturnatVIDEO! Mașina Poliției locale s-a răsturnat
    Sâmbătă, 3 decembrie, în jurul orei 15,25, mașina Poliției locale…
Powered by Custom News Feed
Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,027FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles