fbpx

Bricheta zburătoare închide porțile pe Oblemenco!

Următorul obiect aruncat în capul arbitrilor pe Oblemenco îl va costa pe Rotaru cât salariul lui Mitriță.

Obiectul care l-a izbit în cap pe asistentul Sebastian Gheorghe va scoate din vistieria clubului oltean 15.000 lei. La o nouă abatere, daunele ar putea să fie de ordinul sutelor de mii de euro.

În minutul 71 al partidei dintre Craiova și CFR Cluj, un obiect l-a lovit pe tușierul Sebastian Gheorghe. Hațegan a oprit meciul, și-a întrebat colaboratorul dacă poate continua, iar la răspunsul afirmativ al acestuia a redat drumul la partidă. Nota de plată a venit miercuri, în valoare de 15.000 lei.

De pe strazile din Oltenia adunate: În Craiovita, chiar dacă circuli după reguli, poți ajunge cu roțile în sus!

VIDEO! Efectele noile sensuri unice din Craiova!

Fanii olteni, campioni la aruncatul de obiecte în capul dușmanilor!

Suma e un mizilic pentru conducătorii clubului craiovean, dar problemele s-ar putea agrava la un nou incident similar. Pentru că Universitatea Craiova nu este la prima amendă și abatere de acest fel, într-un răstimp relativ scurt. În aprilie 2018, juveții s-au ales cu 5.000 lei amendă din partea Comisiei de Disciplină după meciul de pe stadionul Oblemenco cu Poli Iași. În toamnă, urmare a escaladării conflictelor dintre fanii olteni și dinamoviști a mai venit un avertisment pe adresa clubului din Bănie.

Sibienii s-au pierdut, nu stiu cum sa vanda biletele!

Dosarul Costea s-a fasait la prima instanta!

Porți închise pe Oblemenco!

La meciul cu FCSB din toamnă, portarul bucureștenilor Cristi Bălgrădean a fost lovit în cap cu o monedă arundată din tribune. Fostul goalkeeper al oltenilor s-a prăbușit pe teren pentru îngrijiri medicale. Comisia de specialitate de la București a stabilit o nouă amendă de 5.000 lei. La incidentul de la partida cu Cluj s-a triplat cuantumul sancțiunii financiare. Iar pentru că formația olteană este recidivistă, devenind un client fidel al Comisiei de Disciplină, următorul incident nu va mai putea fi sancționat doar cu o simplă amendă, ci cu porți închise.

Rețeta financiară a meciului Universitatea Craiova – CFR Cluj a fost, dacă luăm 25.000 de plătitori la prețul mediu de 30 lei (6 euro) de aproximativ 150.000 euro. Așadar, în urma unui meci cu porțile închise, Craiova ar pierde cam cât a dat pe Fortes, fără TVA.  

VIDEO! Captain-show: Mitrita se desparte de Craiova cu inelul de logodnă!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0