fbpx
23.6 C
Craiova
sâmbătă, septembrie 25, 2021

Olguța a încăierat dreapta. Trădarea are un preț, cine plătește?

USR cere capete de liberali și strigă: “Nu vom guverna cu astfel de trădători!” Giugea, printre cei suspectați că a încurajat blatul cu Olguța-Manda. Miza: capul lui Oprea!

Cezar Drăgoescu, candidat la funcția de viceprimar din partea USR-PLUS, a fost vehement: „Trădarea nu mai este ascunsă, ci expusă.
Astazi Dan Diaconu consilierul local PNL a trecut de partea PSD votând in favoarea lor. Ridicându-se din băncile colegilor de alianță s-a poziționat in băncile PSD și PER.
Astăzi alianța USR-PLUS demonstrează încă o data că este singurul partid pozitionat de dreapta și nu este dispus la negocieri personale cu cei din PSD. Tot astăzi se demonstrează și lipsa noastră de încredere față de istoricul partid PNL care a demonstrat că nu este capabil să livreze oameni de încredere pentru municipiul Craiova și că nu vom putea guverna alături de trădători.
Cei trădați nu suntem noi în primul rând, ci toti craiovenii care și-au dat votul de încredere PNL-ului.
Cer public filialei PNL Craiova să ia de îndată măsuri față de consilierul trădător Dan Diaconu și să isi ceara scuze craiovenilor care i-au votat pe 27 Septembrie”.

“Sunt informații că Nicu Giugea a știut ce se pune la cale și nu numai că nu a intervenit, dar a și încurajat cu viclenie trădarea lui Diaconu. Știa bine de legăturile acestuia cu PSD, de afaceri comune, de cumetria cu Pavel Badea și de apropierea de prietenul Olguței, Mihai Rotaru. Știa Giugea și nu numai el și totuși l-au pus din nou pe lista de consilieri. De ce? Pentru că Nicu Giugea vrea șefia PNL Craiova și, evident, a calculat că trădarea asta se va sparge în capul actualului lider al organizației, Ovidiu Oprea. Asta e miza celui care ne-a făcut de râs pe 27 septembrie!“, ne-a declarat unul dintre foștii consilieri locali ai PNL.

Nicolae Giugea a părut să întărească suspiciunile colegului său liberal, cerând sicoteală conducerii filialei într-o postare de după trădare:: „În ședința de azi a Consiliului Local, Dan Diaconu a trecut de partea PSD. Cer în mod public conducerii PNL Dolj să convoace imediat o ședință pentru excluderea acestuia din partid. De asemenea, conducerea filialei trebuie să dea explicații în legătură cu modul în care s-a ajuns la această situație care afectează grav imaginea PNL Dolj”.

C.C. & O.B.

VIDEO: Gestul taximetristului oltean pentru o bătrânică a impresionat tot internetul!

PLUS Dolj: „Afacerile și cumetriile PSD-PNL la Dolj merg dincolo de interesul alegătorilor”

Primăria Craiova, condusă de femei: „Sunt corecte, muncitoare, dedicate, competitive”

„Dan Diaconu a trădat azi Craiova”

Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles