8.3 C
Craiova
duminică, decembrie 3, 2023

Liberalii au boicotat degeaba, Olguța a jurat!

Primarul ales a răsturnat socoteala majorității și și-a luat funcția în primire astăzi. Fix pe 13, ghinion pentru liberali!

Majoritatea liberalo-useristă și-a respectat planul de boicot și nu s-a prezentat la ședința extraordinară de azi, convocată de Mihai Genoiu pentru constituirea noului Consiliu local, alegerea viceprimarilor și depunerea jurământului de către Olguța Vasilescu. Miza liberalilor ținea strict de un moft politic și acela era în primul rând ca primarul ales să depună jurământul pe 16 noiembrie, într-o ședință convocată de ei împreună cu aliații de la USR. Planul a fost, însă, dejucat.

În fața provocării, cu doar 9 consilieri prezenți azi și, deci, fără cvorum pentru ordinea de zi, Olguța Vasilescu a apelat la cealaltă cealaltă soluție oferită de lege pentru a-și lua în primire funcția și a jurat în fața unui magistrat delegat, alături de secretarul Primăriei. Astfel, Craiova are de azi primar instalat, iar liberalii și useriștii urmează să-și propună și să-și voteze cei doi viceprimari într-o ședință viitoare, când se va constitui legal și Consiliul local.

B.B.

Anisie a lansat anunțul oficial: ce le pregătește viitorul an școlar elevilor!

Profesorii cer sporuri pentru expunerea îndelungată la calculator!

Loading RSS Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles