-2.8 C
Craiova
miercuri, ianuarie 19, 2022

Olguța Vasilescu: „Continuă lucrările de introducere a canalizării”

Primărița din Bănie construiește pentru craioveni un loc mai bun! Care sunt străzile vizate de modificări

Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, a anunțat pe Facebook cetățenii Băniei că lucrările pentru introducerea canalizării continuă. Mai multe străzi sunt vizate de modificări în masă, printre care Aleea Dunării sau Strada Nouă.

„Continuă lucrările de introducere a canalizării și se lărgește aria de intervenții pe străzile de la periferia Craiovei, cuprinzând și activități de extindere a rețelei de apă. Lipsa precipitațiilor permite constructorului să continue efectuarea racordurilor spre proprietăți pe Aleea I Banu Stepan și pe Calea Brezei. În plus, se execută probe de etanșeitate pe aleea B7 și se efectuează sondaje în zona Izvorul Rece.

De asemenea, în contractul cu firmele care implementează sistemul de canalizare, este prevăzută și extinderea rețelei de apă pe unele străzi, iar acest lucru a debutat în această săptămână pe Aleea Dunării și va continua cu Strada Nouă. Extinderea rețelei de apă prevede înlocuirea sistemului de conducte, fără a afecta consumatorii din zonele respective”, a scris primărița.

VIDEO: Bătaie pe străzile Craiovei! Un tânăr a ajuns la spital

Un autobuz a luat foc în curtea RAT Craiova!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles