37.9 C
Craiova
joi, august 18, 2022

Olguța Vasilescu: „Continuă lucrările de introducere a canalizării”

Primărița din Bănie construiește pentru craioveni un loc mai bun! Care sunt străzile vizate de modificări

Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, a anunțat pe Facebook cetățenii Băniei că lucrările pentru introducerea canalizării continuă. Mai multe străzi sunt vizate de modificări în masă, printre care Aleea Dunării sau Strada Nouă.

FOTO! Olguța Vasilescu: „Asociațiile de proprietari sunt vinovate”

Primarița Craiovei: „Probabil după această ploaie vor avea și dosare penale foarte mulți dintre ei” Furtuna de sâmbătă seara a Read more

Video! Olguța s-a întâlnit cu Tănculeț

Ce fel de relație a fost în trecut între Olguța și antrenorul lui Tănculeț Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu s-a Read more

„Continuă lucrările de introducere a canalizării și se lărgește aria de intervenții pe străzile de la periferia Craiovei, cuprinzând și activități de extindere a rețelei de apă. Lipsa precipitațiilor permite constructorului să continue efectuarea racordurilor spre proprietăți pe Aleea I Banu Stepan și pe Calea Brezei. În plus, se execută probe de etanșeitate pe aleea B7 și se efectuează sondaje în zona Izvorul Rece.

De asemenea, în contractul cu firmele care implementează sistemul de canalizare, este prevăzută și extinderea rețelei de apă pe unele străzi, iar acest lucru a debutat în această săptămână pe Aleea Dunării și va continua cu Strada Nouă. Extinderea rețelei de apă prevede înlocuirea sistemului de conducte, fără a afecta consumatorii din zonele respective”, a scris primărița.

VIDEO: Bătaie pe străzile Craiovei! Un tânăr a ajuns la spital

Un autobuz a luat foc în curtea RAT Craiova!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

30,816FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles