38.7 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

Olguța nu a putut să stea departe de Guvern!

Fosta ministresă va fi mâna dreaptă a premierului fix acolo unde Iohannis a refuzat-o prima dată.

Olguta Vasilescu se întoarce în Guvern. Respinsă de Iohannis de la transporturi, fostul ministru al Muncii a fost nimită consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă pe probleme de infrastructură. Din noua funcție, Olguța Vasilescu va superviza construcția drumului expres Craiova – Pitești.

Olguta Vasilescu, consilier pe probleme de infrastructura

Anunțul a fost făcut de Liviu Dragnea, președintele PSD, în cadrul unei conferințe de presă: „Vineri am plecat de la Bucureşti spre Reşiţa şi am făcută 8 ore. Am văzut cât de aglomerat e acest drum Craiova-Piteşti. E absolut obligatoriu ca acest drum expres să se realizeze. Din câte ştiu s-au semnat deja contracte pentru două tronsoane. Olguţa Vasilescu i-a cerut premierului să fie consilier onorific pe infrastructură pentru a urmări această lucrare. Gorj nu are doar potenţial de minerit, turistic, ci şi se dezvoltare economică. Un drum expres face ca multe oportunităţi nefolosite să devină viabile. Ieri am venit ep DN67, prin Motru. Cu toate că poate părea un drum neimportant şi acolo am văzut multe maşini, maşini de marfă. Eu sper ca ministrul să se uite şi cu privire la acest drum”.

Klaus Iohannis a refuzat să o numească pe Olguta Vasilescu atât în funcția de ministru al transporturilor, cât și în cea de ministru al dezvoltării.

În 3 minute poți să citești și: Românce celebre, la Biblioteca Aman!

Fuego, preferatul mamelor vine în Craiova

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles