Olguța Vasilescu: „Nu s-a stabilit încă numele stadionului. E o decizie pe care trebuie să o ia primăria”

Fostul primar a spus că nu sunt probleme de ordin tehnic cu stadionul. Opinia a fost întărită de constructori. Dragnea și-ar dori Craiova – Rapid la inaugurarea arenei din Bănie.

Olguța Vasilescu a spus: “Stadionul este aproape finalizat, numai că nu știm când va fi primul meci. Asta depinde de gazon. Nu sunt niciun fel de probleme. Nu s-a stabilit încă numele, e o decizie pe care trebuie să o ia primăria. Eu am spus că dacă ar fi după mine aș organiza o licitație pentru denumirea stadionului cu firmele mari, exact cum este în occident. Cei care vor să dea denumirea acestui stadion să plătească cheltuielile utilităților. Ar fi un ajutor foarte mare și pentru primărie”.

Constructorii au întărit punctul de vedere: “Toate problemele care au fost s-au rezolvat, construcția se poate recepționa fără nicio problemă. Fiind o construcție dificilă și mare au fost niște neconformități, ca la orice construcție. Dar acestea s-au rezolvat, nu avem de ce să ne temem. Este o construcție sigură”.

Liviu Dragnea a declarat: “Mi-aș dori să se inaugureze stadionul cu Rapid. Rapidul și Craiova erau cele mai iubite echipe înainte. Indiferent cu cine se inaugurează, este o minune. E un stadion care să bucure oltenii. Cu un asemenea stadion, e păcat să nu iei titlul. Este un loc civilizat, frumos, are un gazon foarte bun. Sper să mă invite și pe mine la meciul inaugural. Acum sunt foarte marcat și emoționat pentru că atunci când a apărut ideea, o încurajam pe Olguța că reușește, dar am avut piedici, după piedice pentru acest proiect. Până la urmă rămâne un stadion de referință, care va dăinui peste ani”.

Share!

2 thoughts on “Olguța Vasilescu: „Nu s-a stabilit încă numele stadionului. E o decizie pe care trebuie să o ia primăria”

 • September 12, 2017 at 7:49 pm
  Permalink

  Parca d-na Olguta spune odata ca va fi gata in nov. 2016, nu s-a mai implicat, acuma spune ca primaria ar trebui sa-i dea numele, dar de ce nu suporterii. Nu am auzit de stadioane cu nume de firme, e o manipulare asta, stadioanele au nume de echipe, de jucatori, de cartiere. Pai ne injura lumea ca echipa e sprijinita de PSD-ul, acum vor constata ca stadionul nu a fost facut decat ca sa traga primaria foloase.

  Reply
 • September 14, 2017 at 8:56 am
  Permalink

  Primaria trebuie sa dea numele pentru ca ea administreaza acest stadion. Care, in mod normal, ar trebui sa reprezinte un business si sa aduca bani la bugetul orasului. Care ar fi argumentul tau ca suporterii sa dea numele stadionului?
  In urmatorul link vei descoperi o gramada de stadioane cu nume de firma: https://3minute.net/ion-oblemenco-arena-sau-sponsor-arena-tu-ce-alegi/ . Faptul ca nu ai auzit de ele releva ori ca nu esti pasionat de fotbal, ori ca nu ai o cultura vasta in domeniul asta, ori ca ai considerat ca Emirates Stadium, spre exemplu, nu are nicio legatura cu vreo firma.
  In primul rand Primaria trebuie sa acopere cheltuielile de intretinere. Ar fi firesc, si personal ne-am bucura, daca ar fi capabila sa traga si foloase.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *