7.8 C
Craiova
sâmbătă, decembrie 2, 2023

Olguța Vasilescu: „Nu s-a stabilit încă numele stadionului. E o decizie pe care trebuie să o ia primăria”

Fostul primar a spus că nu sunt probleme de ordin tehnic cu stadionul. Opinia a fost întărită de constructori. Dragnea și-ar dori Craiova – Rapid la inaugurarea arenei din Bănie.

Olguța Vasilescu a spus: “Stadionul este aproape finalizat, numai că nu știm când va fi primul meci. Asta depinde de gazon. Nu sunt niciun fel de probleme. Nu s-a stabilit încă numele, e o decizie pe care trebuie să o ia primăria. Eu am spus că dacă ar fi după mine aș organiza o licitație pentru denumirea stadionului cu firmele mari, exact cum este în occident. Cei care vor să dea denumirea acestui stadion să plătească cheltuielile utilităților. Ar fi un ajutor foarte mare și pentru primărie”.

Constructorii au întărit punctul de vedere: „Toate problemele care au fost s-au rezolvat, construcția se poate recepționa fără nicio problemă. Fiind o construcție dificilă și mare au fost niște neconformități, ca la orice construcție. Dar acestea s-au rezolvat, nu avem de ce să ne temem. Este o construcție sigură”.

Liviu Dragnea a declarat: “Mi-aș dori să se inaugureze stadionul cu Rapid. Rapidul și Craiova erau cele mai iubite echipe înainte. Indiferent cu cine se inaugurează, este o minune. E un stadion care să bucure oltenii. Cu un asemenea stadion, e păcat să nu iei titlul. Este un loc civilizat, frumos, are un gazon foarte bun. Sper să mă invite și pe mine la meciul inaugural. Acum sunt foarte marcat și emoționat pentru că atunci când a apărut ideea, o încurajam pe Olguța că reușește, dar am avut piedici, după piedice pentru acest proiect. Până la urmă rămâne un stadion de referință, care va dăinui peste ani”.

Loading RSS Feed
Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles