fbpx

Olguta Vasilescu, operată de Crăciun! Care este starea fostului ministru!

Rămasă în afara Guvernului din cauza lui Klaus Iohannis, fostul ministru al muncii Lia Olguta Vasilescu a decis să se opereze în minivacanța de Craciun.

Olguta Vasilescu a fost supusă unei intervenții cu laser la Craiova, potrivit Romania TV. Sursa citată notează că operația a fost făcută la ochi, fostul ministru fiind diagnosticat cu astigmatism.

Astigmatismul apare atunci când corneea are o formă neregulată – seamănă mai degrabă cu o minge de rugby decât cu o minge sferică normală, care este, de fapt, forma normală a corneei. Astigmatismul este un tip de eroare de refracție în care ochiul nu concentrează lumina uniform asupra retinei. Cornea alungită permite obiectelor reflectate de lumină, care se concentrează asupra a două puncte pe pupila ochiului în loc de doar unul, motiv pentru care imaginea este neclară. Această eroare de refracție necesită o altă corecție a ochilor, cum ar fi lentile de contact speciale cu cilindru și axă.

Olguta Vasilescu se află la Craiova, unde își petrece sărbătorilor de iarnă alături de familie. Politicianul social-democrat a ales această perioadă pentru intervenție întrucât are un program mult mai lejer și se poate recupera la domiciliu.

Am făcut lista pentru Mangia! Alege atacantul perfect pentru Craiova!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0