fbpx
6.1 C
Craiova
luni, noiembrie 29, 2021

Olguța Vasilescu: „Un etaj întreg al Spitalului de Boli Infecțioase a fost renovat”

Primăria Craiovei modernizează spitalele! Investiția depășește 280.000 de lei

Lia Olguța Vasilescu, primărița Craiovei, a anunțat pe pagina sa de Facebook că un etaj întreg de la Spitalul de Boli Infecțioase, din Craiova, a fost renovat și dotat cu aparatură modernă: „Un etaj întreg al Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș”, din Craiova, a fost renovat, recompartimentat și dotat cu aparatură și mobilier medical, iar finanțarea a fost asigurată integral din fondurile Primăriei Craiova”.

Potrivit Olguței, este vorba de etajul I al corpului principal de clădire, acolo unde s-a intervenit la Secția de Spitalizare de Zi pentru Persoanele cu Imunodeficiență. Pe acest palier, au fost create cabinete medicale (cabinet psihosocial, cabinet stomatologic, cabinet dermatologie), saloane (cu o capacitate de până la 25 de paturi, mobilier medical, aparatură medicală și de recreere), grupuri sanitare noi, săli pentru recoltare și recepție.

Pe lângă lucrările de igienizare și recompartimentare, instalațiile termice și electrice au fost schimbate, s-a montat covor PVC antistatic și s-au dotat toate încăperile cu sisteme noi de tocărie, atât la interior, cât și la exterior. Valoarea investiției se ridică la peste 280.000 de lei, cu TVA inclusă, bani proveniți din fondurile Primăriei Municipiului Craiova.

Gorj. Povestea grădinarului care vinde flori și își crește singur fiul:„Ne lipseşte enorm”

România, noua Lombardie! Record negru: 574 morți astăzi!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles