fbpx

Oltean întors din străinătate, căutat zile întregi de polițiști!

S-a întors în țară, dar nu a ținut cont de viețile pe care le-ar putea pune în pericol!

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Stejari a revenit în România pe data de 15 mai, atunci când a declarat că se va izola în comuna gorjeană Stejari. Ulterior, oamenii legii l-au căutat pe oltean la domiciliu, dar nu l-au găsit. Se pare că acesta nu răspundea nici la numărul de telefon pe care l-a pus la dispoziția autorităților.

Polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina s-au sesizat din oficiu cu privire la nerespectarea obligației autoizolării la domiciliu, a unui bărbat, de 32 de ani, din comuna Stejari.Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, bărbatul, la data de 15 mai a.c., s-ar fi întors din străinătate în România, prin punctul de trecere a frontierei Otopeni – București, declarându-și adresa de izolare în comuna Stejari”, se arată în comunicatul IPJ Gorj.

De la data intrării în țară, bărbatul, nu a fost găsit de către Poliție la adresa de domiciliu și nici nu a putut fi contactat la numărul de telefon declarat, acesta fiind depistat aseară de polițiști gorjeni, pe raza Municipiului Târgu Jiu. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Gorjeanul a fost amendat cu suma de 1.000 de lei, pentru nerespectarea măsurii privind izolarea la domiciliu. De asemenea, DSP Gorj a dispus introducerea bărbatului într-un centru de carantină.

În 3 minute poți să citești și: Autobuz în flăcări pe Amaradia, reloaded!

Ziua Eliberării în Craiova! Oltenii au dat năvală pe străzi și în magazine!

 Polițiștii din Dolj, vicecampioni naționali la amenzi pe pandemie!

De acum ești obligat să intri mascat în bancă! Se deschid muzeele, iar popii vor cânta la aer!

BMC logoBuy me a coffee

Zahar la plic

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0