fbpx
8.8 C
Craiova
vineri, decembrie 3, 2021

Oltean plecat din carantină, dat de gol de o prostituată pe care nu a plătit-o

Zgârcenia l-a costat pe bărbat aproape de zece ori mai mult decât în mod normal

O întâmplare mirobolantă zguduie din nou Oltenia. Un bărbat de 33 de ani, din județul Olt, teoretic ar fi trebuit să fie în carantină la domiciliu, după ce s-a întors dintr-o țară cu risc epidemiologic, însă a fost găsit de jandarmi la o pensiune din Arad. Toată povestea olteanului a fost dată în vileag de o femeie care practica prostituția și pe care acesta nu a mai plătit-o, informează Mediafax.

Zgărcenia l-a costat scump, fiindcă femeia a sunat la 112 și l-a reclamat pe motiv că amorezul i-ar datora o sumă de bani și nu mai vrea să-i dea. Jandarmii arădeni au mers la adresa indicată, au găsit acolo cele două persoane, iar în urma verificărilor au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de tip „coronavirus asociat” și avea obligația legală să stea în carantină la domiciliu 14 zile, respectiv până în data de 30 noiembrie inclusiv.

În ceea ce privește scandalul dintre cei doi, pentru care femeia a sunat la 112, acesta ar fi pornit după ce bărbatul nu i-ar fi plătit serviciile sexuale oferite. Jandarmii l-au sancționat pe bărbat cu amendă în valoare de 3.000 de lei, pentru nerespectarea perioadei de carantinare la domiciliul declarat.

De asemenea, femeia a fost sancționată cu amendă de 500 de lei pentru „atragerea de persoane, sub orice formă, săvârșită în localuri, parcuri, pe străzi sau în alte locuri publice în vederea practicării de raporturi sexuale cu acestea spre a obține foloase materiale”.

VIDEO: Evadatul a fost prins!

Urmărire pe străzile Craiovei! Un bărbat beat și fără permis le-a făcut noaptea grea polițiștilor

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles