Doi olteni au avut activitate de 1 mai. Au ieșit la furat de lemne

Doi bărbați au fost prinși în timp ce transportau material lemnos pe raza comunei Sadova! Poliţişti din cadrul Postului Sadova, împreună cu reprezentanţi din cadrul Ocolului Silvic Dăbuleni au depistat două căruțe pline cu lemne!

Două căruțe tractate de cai și încărcate au fost depistate în timp ce transportau ilegal material lemnos, pe raza comunei Sadova. Poliţişti din cadrul Postului Sadova, împreună cu reprezentanţi din cadrul Ocolului Silvic Dăbuleni au prins, ieri seara, doi bărbați care furau lemne din pădure.

Au abandonat căruțele și-au luat-o la fugă

Bărbații au ieșit la furat de lemne chiar de 1 mai. Aceștia au abandonat căruţele cu material lemnos, fiind vorba de V. Florea, de 23 ani şi R. Stan, de 24 de ani, ambii din com. Amărăştii de Jos, jud. Dolj, care au tăiat şi sustras materialul lemnos dintr-o pădure de salcâm din oraşul Dăbuleni, administrată de Ocolul Silvic Dăbuleni. Cele două atelaje şi materialul lemnos au rămas în custodia Ocolului Silvic Dăbuleni urmând a se stabili prejudicial creat.

Lemnele au fost tăiate şi sustrase din pădurea situată pe raza satului Salcia, com. Argetoaia, iar unul dintre bărbați afirmă că pădurea i-ar aparține. Materialul lemnos a fost ridicat in vederea cercetării, iar pentru cei doi bărbați a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere ilegală şi sustragere de material lemnos.

Condițiile și costurile pentru schimbarea gazonului de pe „Ion Oblemenco”! https://bit.ly/2rewavj

 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *