38.7 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

Oltenia Force One, semneaza BancOne!

Bancone a făcut diferența în jocul din comuna ilfoveană. A inițiat și a finalizat cu un voleu plin faza din care Craiova a obținut toate punctele.

 

O nouă victorie italiană trecută în cont de trupa lui Devis Mangia. Alb-albaștrii s-au impus pe terenul celor de la Voluntari, gol BancOne, și continuă cursa de urmărire a ocupantelor primelor două locuri, CFR Cluj și FCSB.

 

Susținuți de câteva sute de suporteri, oltenii s-au instalat de la început în jumătatea adversă. Au controlat partida, iar „capul” lui Gustavo și lovitura liberă bătută de Mitriță au anunțat golul. În minutul 33, Bancu ia o acțiune pe cont propriu, trece în dribbling de doi jucători, pasează în spate pentru Băluță, din al cărui șut deviat mingea îi revine unșparului oltenilor, care trage cu sete pentru 1-0. Zlatinski șutează Golul Craiovei îi trezește pe adversari, care ies la joc, însă bifează doar un gol invalidat corect pentru ofsaid.

 

Bancone a făcut diferența!

 

În partea secundă e o singură echipă pe teren: Craiova controlează meciul și are câteva ocazii de a-și dubla avantajul, dar le irosește rând pe rând. În minutele de final ale partidei, arbitrul dictează penalty la o intrare a lui Mitrovic asupra lui Benzar. Însă la semnalizarea asistentului revine asupra deciziei și ridică mingea de pe punctul cu var. Meciul se încheie 1-0 pentru olteni.

 

Trei puncte mari și muncite obținute de Craiova în Ilfov. Prin victoria obținută, alb-albaștrii se apropie la un singur punct de FCSB și la 3 de liderul CFR Cluj, care au un meci mai puțin.

Mihai Roman a fost împrumutat la o altă formație din Liga 1!

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles