Oltenii, gata de start: „Trebuie să ținem steagul sus și la baschet”

SCM U Craiova începe noua ediție de campionat, dar puțin mai târziu decât era programat. Oltenii au sărit peste prima etapă, după ce bucureștenii de la Steaua au cerut amânarea. Mâine, trupa din Bănie va da piept cu Dinamo București, de la ora 18:00.

Managerul echipei de baschet masculin, Marius Toma, a explicat de ce a fost acceptată amânarea primei partide, dar a vorbit și despre noua ediție de campionat și despre echipa spectaculoasă pe care SCM Craiova o propune în acest sezon.

Este un nou început pentru echipa de baschet. Ne dorim ca în acest sezon sa începem un nou proiect și de aceea, în premieră, suntem prima echipă din Liga Națională care, odată cu noua regulă de a folosi jucători minim un jucător sub 23 de ani, avem 6 jucători din naționala României de tineret în componență. Cred că avem o echipă mai spectaculoasă decât cea de anul trecut și ne dorim să aducem din nou publicul la sală,a spus Marius Toma.

Craiova este un oraș în care sportul este destul de apreciat, iar oltenii sunt foarte competitivi. Acest aspect a fost menționat și de managerul echipei de baschet, care consideră că băieții de la SCM trebuie să se ridice la nivelul așteptărilor.

La Craiova se dorește permanent să fim pe primele locuri la orice sport. În acest moment avem o echipă de volei extrem de puternică, una de handbal extrem de puternică și în același timp trebuie să ținem steagul sus și la baschet

Baschetbaliștii din Bănie sunt gata de start!

Cei doi componenți ai echipei de baschet,Porter Troupe și Basti Ionescu, au vorbit despre debutul în noul sezon competițional din LNBM.

„Sunt fericit că ne putem dezvolta echipa cu jucători tineri și cred că suntem un colectiv foarte puternic. Suntem entuziasmați pentru partida contra Dinamo. Sunt foarte fericit să continui la Craiova și în acest sezon. Am încredere că vom face un meci foarte bun. Ne așteptăm ca fiecare meci să fie greu, dar ne dorim victoria”, a spus craioveanul Sebastian Ionescu.

Americanul Porter Troupe, fost jucător la Energiei Târgu Jiu și la BCMU Pitești va fi noul căpitan al oltenilor. Baschetbalistul simte grupul de la SCM entuziasmat și dornic de victorie.

Mă bucur că mă aflu aici, la Craiova, unde am găsit un grup bun. avem o foame de victorii și cu toții suntem entuziasmați că începe campionatul.  Toată lumea este concentrată și vrem să formăm o echipă puternică în acest sezon”

Sursă foto: U Craiova Baschet Fans

Citește și: „Fusei aici, făcui asta”! Rossi părăsește Bănia!

 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *