fbpx

FOTO SI VIDEO. Alb-albaștrii au scos oltenii în Piața Mihai Viteazul!

Sărbătoare în Bănie! Echipierii Universității Craiova au defilat cu Cupa României într-un autocar descoperit pe străzi pustii. Au sărbătorit victoria împreună cu fanii în Piata Mihai Viteazul.

 

Oficialii Universității Craiova, împreună cu autoritățile locale, au decis să celebreze victoria din Cupa României într-o manieră europeană. Astfel, într-un autocar descoperit, eroii de pe Arena Națională s-au plimbat pe străzile din oraș. Socoteala nu s-a potrivit prea bine, întrucât pe traseu s-au întâlnit cu grupuri răzlețe de doi-trei oameni, așa că imitarea modelului european – cu tronsoane de drum înțesate de fani – a picat.

 

Punctul final al plimbării cu autocarul a fost Piata Mihai Viteazul, acolo unde suporterii olteni îi așteptau pe jucători. Până la venirea lui Băluță, Zlatinski și compania, atmosfera a fost întreținută de Andrei Păunescu, băiatul lui tata, adică al defunctului Adrian. Andrei a cântat patriotic cu batalioane care treceau Carpații, cu Ardealul, cu Ștefan cel Mare, iar dacă mai întârziau puțin băieții cu Cupa probabil că băga și imnul Rapidului, aflat în repertoriu ținând cont că a fost compus tot de defunct, până să ajungă la Oltenia Eterna Terra Nova.

Noroc că apărură băieții cu Cupa! Urcară pe scenă, iar dintre toți cel mai simpatic și atașat de culori și de fani ni se păru, de la distanță, Alexandru Mitriță. El dădu tonul cu „Din prima zi-n peluză / Viața mi s-a schimbat…”, iar alb-albaștrii din stradă îi ținură isonul. Și când greși cântecul și sări peste un vers, tot Mitriță fu cel mai simpatic. Îl susținu, era să scriem ca pe teren, dar evitarăm că v-am fi păcălit, Burlacu – care preluă microfonul.

Al doilea stres al după-amiezii fu MC-ul care insistă pe sintagma „campionii României” de se zvârcoliră pe toate părțile, pe plajele pe care sunt, jucătorii CFR Cluj. Primul stres fu fiul lui Păunescu, nu doar pentru noi, ci pentru toți prezenți. Pentru că după ce plecară jucătorii, fanii au fost rugați să rămână în piață, că spectacolul lui Păunescu jr. continuă. Însă piața se goli cum ai bate din palme.

Universitatea Craiova vrea portar pentru Europa League!

 


Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0