Victorie lejeră! Oltenii se distrară pe teren!

U Craiova pleacă victorioasă de la Iași! Oltenii au avut meci ușor, dar cu prețul accidentării lui Mihăilă!

Partida dintre Craiova și Iași a fost o formalitate pentru alb-albaștrii. Trupa din Bănie s-a impus pe terenul moldovenilor, scor 3-0. Elevii lui Mangia au tras și o sperietură serioasă în prima repriză. Unul dintre fotbaliștii antrenați de italian a leșinat după ce a primit o lovitură. Colegii de echipă au rămas împietriți.

Prima repriză a fost una cu puține ocazii, dar cu evenimente neplăcute. În minutul 10, Mihăilă a fost lovit de Laurențiu Rus. Tânărul jucător al Craiovei a primit o lovitură în gât și și-a pierdut cunoștința. Ambulanța a intrat foarte greu pe teren. Fotbalistul a fost ținut pe targă timp de 25 de minute, până să plece la spital. În momentul plecării, Mihăilă era conștient. Rus a văzut cartonașul roșu, iar oltenii au avut avantaj numeric.

Oltenii au început tare repriza secundă. În minutul 47, Mateiu a înscris cu capul pentru 1-0. Nu a trecut mult timp și Craiova a înscris din nou. Mitriță l-a învins pe Rusu și a dus scorul la 2-0 pentru alb-albaștrii. În minutul 70, Mitriță i-a taxat din nou pe moldoveni și a scăpat singur. Atacantul nu a fost egoist și i-a pasat colegului său, Elvir Koljic. Vârful craiovenilor a înscris lejer pentru 3-0. La două minute după ce a înscris, Koljic a cerut schimbarea. Mangia l-a introdus în locul lui pe Nuno Rocha. Mitriță a fost și el schimbat, dar în minutul 81. În locul lui a intrat Meza Colli.

U Craiova: Mirko Pigliacelli – Ivan Martic, Issac Donkor, Renato Kelic, Nicușor Bancu, Alexandru Mateiu, Cristi Bărbuț, Valentin Mihăilă (Fedele), Elvir Koljic (Rocha), Alexandru Mitriță (Colli).

Rezerve neutilizate: Popescu, Tiago, Briceag, Burlacu.

Sursă foto: ucv1948.ro

Citește și:  Cine a câștigat duelul galeriilor!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *