Oltenii sunt conștienți de situația lor: „Suntem acolo unde am fost și anul trecut”

Fără obiective pe termen lung în trupa lui Mangia! Jucătorii știu și ei ce au de făcut, iar dacă la final se întâmplă ca ei să fie campioni, cu atât mai bine!

După ce anul trecut au terminat pe locul trei și au câștigat Cupa României, foarte mulă lumea se aștepta ca în acest sezon, Craiova să atace titlul de campioană. Deocamdată, oltenii sunt rezervați. Poate din cauza startului slab de sezon și din teama de a nu pica din nou în subsolul clasamentului. Poate se merge pe principiul: „să vorbească ceilalți, noi vrem să facem” sau poate chiar nu se gândesc la titlu. Fundașul Universității, Marius Briceag, a fost și el rezervat să discute despre acest subiect. Apărătorul a spus că fotbaliștilor le stă gândul doar la partida cu Gaz Metan și că  din nou, formația din Bănie vrea să se claseze cât mai sus, dar deocamdată sus unde au fost și anul trecut.

Știm că ne va aștepta un joc foarte greu, dar cu o atitudine bună, vom scoate un rezultat bun. Pauza a picat bine. Avem un moral bun. Vrem să câștigăm cele trei puncte. Când se va apela la mine, vreau să dau totul pe teren. Va fi un meci greu la Mediaș. Au echipă foarte bună. Nu este presiune. Nu vrem să ne gândim dinainte la ce vom câștiga. Luăm fiecare meci în parte. Ne interesează doar rezultatul de la Mediaș. Vreau să ajung la națională, dar ține de evoluții. Nu există concurență cu Bancu. El e la națională, eu nu. Am făcut jocuri foarte bune, cu rezultate. Suntem acolo unde am fost și anul trecut și sperăm să ne clasăm cât mai sus la final”, a declarat Marius Briceag.

Sursă foto: ucv1948.ro

Citește și: Mangia nu se gândește la titlu: „Eram văzuți ca și retrogradați”

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *