Oltenii vor să le fie superiori călărășenilor. Mangia: „Va fi un meci dificil cu Călărași”

Antrenorul Universității Craiova a descoperit toate motivele care fac întâlnirea de duminică să fie grea pentru elevii săi.

 

Devis Mangia a început conferința de presă cu tradiționalul: „Va fi un meci dificil”. Apoi s-a explicat: „mai ales că-l vom desfășura în deplasare. Călărași a început foarte bine campionatul, noi am avut doar 2 zile de recuperare. În plus jucăm la o oră ciudată. Încercăm să ne recuperăm, pentru că am avut o deplasare grea la Leipzig, a urmat drumul. E normal să fim obosiți, dar încercăm să ne revenim. Nu avem decât o zi de antrenamente. Să joci pe 12 august la ora 15:30 nu e foarte potrivit, nu doar pentru noi, ci și pentru adversari”.

 

Italianul nu a dorit să comenteze meciul următor, cu Leipzig: „Primul meci e cel mai important, deci cel cu Călărași. De luni ne gândim la returul cu Leipzig, în opinia mea calificarea se joacă. Toate echipele din România au șanse să se califice în grupele Europa League. CFR are cele mai mari șanse, FCSB are șanse bune, iar noi avem cele mai mici șanse. Sunt calm, cred în munca mea și fac ceea ce pot mai bine. Nu am început bine, dar am încredere în calitățile jucătorilor, în ceea ce pot face”.

 

Nu a vrut să vorbească nici despre eventuala sosire a lui Vătăjelu: „În acest moment nu mă gândesc la transferuri, nu vreau să vorbesc acum de Vătăjelu. Nu vorbesc decât de jucătorii care fac parte din lot, nu vorbesc despre jucători ai altor echipe pentru că e vorba de respect față de jucătorii respectivi și față de acele cluburi”.

 

Ivan Martic a vorbit și el de jocul de duminică: „E un meci dificil cu Călărași, ținând cont că noi am făcut un efort susținut în partida de la Leipzig. Dar trebuie să fim puternici, să strângem rândurile și împreună să facem o partidă bună. Orice meci care se joacă în deplasare e foarte dificil”.

Mangia să-l întrebe pe Negoro cât de inferiori le suntem nemților!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *