fbpx

Un bărbat a măcelărit două persoane cu 23 de lovituri de cuțit

Ce sentință a primit omul care a ucis din dragoste!

Gelozia a pus stăpânire pe un bărbat care și-a măcelărit fosta iubită și pe prietenul acesteia. Întâmplarea s-a petrecut anul trecut pe 28 februarie 2019 Aurel și fosta sa iubită, V., au mers în vizită la un bărbat cu care femeia avusese o legătură. Au început să bea și repede, a început scandalul. Aurel a luat un cuțit și a început să lovească în stânga și-n dreapta, potrivit libertatea.ro.

,,La momentul agresiunii, cele două victime se găseau împreună în pat, iar victima V.H.L. era dezbrăcată de la brâu în jos. Probabil că victimele se găseau într-o stare avansată de ebrietate, întrucât nu s-au putut apăra, ele rămânând pe pat, în poziţia culcat”, spun anchetatorii, scrie aceeași sursă citată.

Femeia a fost înjunghiată de 9 ori, în timp ce celălalt bărbat avea 14 tăieturi de cuțit. După ce a omorât cele două persoane, agresorul și-a sunat sora din Anglia spunându-i că se omoară, însă s-a ascuns. A fost prins după aproape o săptămână. Cadavrele au fost descoperite de mama celui ucis, după câteva zile.

Aurel Mălina a fost condamnat zilele trecute la închisoare pe viață, după ce la începutul anului trecut a omorât în mod bestial două persoane, scrie aceeași sursă citată.

În fața judecătorilor, Aurel a declarat că și-a pierdut mințile din cauza geloziei, dar medicii au stabilit că acesta avea discernământ.

Sursa foto: stirilekanald.ro

În 3 minute poți să citești și: Și-a ucis iubita cu toporul și i-a ascuns cadavrul într-un coteț

U Craiova face încă un transfer: fotbalistul se află deja în Bănie!

Hagi îi crește și Rotaru îi vinde: Încă trei transferuri pe axa Viitorul – Craiova!

Rotaru mai dă o lovitură: încă un transfer inspirat făcut de Craiova!

Cele mai inocente zodii

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0