26.2 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Omul care i-a fost alături lui Gică Hagi spune dacă „Regele” pleacă de la Farul

Gică Hagi a fost asaltat de un număr semnificativ de oferte de-a lungul anilor, dar le-a respins pe toate dintr-un singur motiv

De-a lungul anilor, Hagi a fost asaltat cu mai multe oferte încă de la începutul proiectului său de la malul mării. Lucian Burchel a fost coordonatorul Academiei lui Hagi timp de aproape un deceniu și a avut o relație strânsă cu Gică Hagi, până când acesta din urmă a preluat poziția de conducere la Școala de Antrenori din cadrul FRF.

„Gică Hagi că a avut oferte foarte consistente”

Burchel a dezvăluit că „Regele” a fost asaltat de un număr semnificativ de oferte de-a lungul anilor, dar le-a respins pe toate dintr-un singur motiv: pentru a-și continua și finaliza proiectul personal.

Mihai Rotaru: „Eu cred că FCSB are cele mai mici șanse să ia titlul”

„Nu pot spune nimic despre oferte, pentru că și Răzvan și Cosmin sunt discreți. Dar știu despre Gică Hagi că a avut oferte foarte consistente, nu-mi permit să vorbesc despre asta, dar am trăit lângă el și știu lucrurile astea! Dar a refuzat oferte foarte consistente pentru a rămâne în proiectul lui și a-l vedea pe picioare”, a declarat Lucian Burchel, la ProSport.

Burchel a evidențiat un aspect crucial care a dus la pierderea atractivității antrenorilor români pentru cluburile de top din străinătate.

„Cred că toți antrenorii de la noi din Liga 1 au potențial”

Așa cum scouterii care caută jucători pe care să-i propună în țări pentru contracte. Jucători români, nu reușesc întotdeauna să ducă jucătorii direct în top, în elită, în top 5 campionate. Așa și scouterii care se ocupă de găsirea de antrenori se uită la nivelul jucătorilor, al campionatului. La cât de valoros e campionatul, la ritmul de joc, la toate lucrurile.

Cred că toți antrenorii de la noi din Liga 1 au potențial. Dacă vorbim despre Olăroiu sau Răzvan Lucescu, ei sunt la alt nivel pentru că sunt de succes. Olăroiu este de succes în zona arabă, unde nivelul se ridică datorită investițiilor mari, ei răspund bine la nivelul respectiv”, a spus acesta.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles