Cine va fi omul decisiv în meciul Medias – Craiova!

Ne bazăm pe inspiratia și intuiția ta! Cine crezi că va înclina balanța decisiv în Medias – Craiova și va aduce punctele în Bănie.

 

92% dintre voi ați votat că Universitatea Craiova va câștiga meciul din această după-amiază contra uneia dintre codașele întrecerii interne. Categoric oltenii vor fi echipa activă în partida din Ardeal. Lacătul apărării ardelene trebuie spart. Cine o va face?

 

Înainte de meci, însuși antrenorul Devis Mangia a vorbit parcă mai clar ca niciodată de victorie: Sunt convins că dacă vom juca 100% ne vom întoarce fericiți de la Mediaș. Dacă noi reușim să învingem împotriva Mediașului, partida cu CFR va deveni foarte importantă. Noi trebuie să dăm semnalul print-o victorie la Mediaș, iar apoi suporterii sunt convins că vor veni în număr mare la stadion, la derby-ul cu CFR”.

 

Gaz Metan Medias – Craiova un meci de 2 solist

 

Oltenii vor trebui să se descurce fără Fausto Rossi, absență pe termen lung – însă asta nu va trebui să reprezinte o problemă majoră, dat fiind că jucătorul italian a fost mai mult accidentat în acest sezon. Totodată, Martic e suspendat pentru cumul de galbene, iar Tiago ușor accidentat, dar Mangia nu vrea să-l forțeze.

 

Gaz Metan Medias – Craiova se joacă de la ora 17:00, în cadrul etapei 21 a campionatului.

Tu decizi! Voteaza cea mai frumoasa studenta din Craiova!

 

 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *