fbpx

Omul lui Rotaru a eliminat FCU Craiova din Cupa României!

Nu le-a mers prea bine acasă: Mititelu și Rotaru mai au de așteptat până să-și măsoare forțele!

FCU Craiova a fost eliminată din Cupa României de ASU Poli Timișoara. Chiar dacă au jucat pe „Ion Oblemenco”, moment pe care formația patronată de Mititelu îl tot aștepta, acest aspect nu le-a fost de prea mare ajutor. Bănățenii au revenit de la socrul de 1-0 și i-au învins pe elevii lui Vasilică, scor 1-3, după două lovituri de la 11 metri și un gol marcat de Alin Manea, tânărul crescut de celălalt club din Bănie, condus de Mihai Rotaru.

Oltenii au început foarte bine prima repriză. În minutul 8, Camapagno a deschis scorul și i-a dus pe alb-albaștri în avantaj. Entuziasmul partidei disputate pe teren propriu nu i-a ajutat pe craioveni până la finalu primei părți. În minutul 33, ASU Poli Timișoara a primit un penalty din care Munteanu a marcat și a restabilit egalitatea. Mai mult decât atât, la 3 minute distanță, arbitrul a dictat eliminarea lui Baeten și a lăsat echipa gazdă în 10 oameni.

În repriza secundă, necazurile Craiovei au continuat. Oaspeții au mai primit o lovitură de la 11 metri în minutul 59, pe care a executat-o Ivanovici. Mijlocașul Timișoarei a înscris și și-a dus echipa în avantaj. FCU a continuat să preseze, dar până la jumătatea reprizei nu au pus probleme foarte mari la poarta adversarilor.  În minutul 85, Alin Manea, jucătorul împrumutat de Mihai Rotaru în Liga 2, a marcat și a dus scorul la 3-1 în favoarea bănățenilor. 3minute mai târziu, încă un fotbalist al Craiovei a văzut cartonașul roșu, iar lucrurile erau din ce în ce mai clare în ceea ce privește echipa ce avea să meargă mai departe în Cupa României.

FCU Craiova: Popa – Paramatti, Gugu, Diakite, Negru – Cacheiro, Baeten, Albu, Răducanu – Campagno, Bălan.

ASU Poli Timișoara: Hindrich – Radu, Scutaru, Mera, Pamfile, Munteanu, Codrea, Coadă, Popovici, Ivanovici, Plazonja.

Cealaltă echipă din Craiova a reușit să ajungă în faza următoare a Cupei României, după ce s-a distrat cu formația de Liga a treia, Progresul Spartac.

captură foto: Digi Sport

Căpitanul Craiovei a vrut să-l întoarcă pe Cristiano Bergodi!

Progresul Spartac – Craiova: notele alb-albaștrilor!

Papură: „Sunt discuțiile mele private cu domnul Rotaru! O să aflați decizia mea!”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0