fbpx

Lovitură pe piața transferurilor! Ongenda a semnat!

Francezul în vârstă de 25 de ani a semnat din postura de jucător liber de contract!

Hervin Ongenda a semnat cu cei de la Chievo la începutul anului 2020. Fotbalistul avea un contract valabil până la finalul sezonului trecut, cu opțiune de prelungire pe alți doi ani. Se pare că italienii nu s-au lăsat convinși de evoluțiile mijlocașului și nu au activat clauza prin care să0l păstreze pe acesta. Acum, francezul a revenit în România și e gata să o ia de la capăt.

Ongenda va juca, din nou, pentru FC Botoșani, echipă de la care și-a dorit atât de mult să plece, atunci când a venit oferta din Italia: „La Chievo îmi doream să ajung din mai multe motive. În primul rând pentru că își doreau promovarea în Serie A, ceea ce era o șansă uriașă pentru mine. Pe lângă asta, să joc în Italia a fost visul meu”, a spus fotbalistul.

Patronul moldovenilor este convins că Ongenda va face o figură frumoasă la Botoșani, chiar dacă în Italia nu a jucat prea mult.

El este un copil extraordinar. Afirmaţia aia cu că se face şofer de autobuz? Se dovedeşte că viaţa trebuie trăită, nu vorbită. Ha! Ha! A zis-o pentru că suna bine, eu aşa cred. O să vedeţi că de data asta o să fie mai bine. Calităţile sale sunt extraordinare, am spus-o de câte ori am avut ocazia, trebuie doar să-şi pună un pic de ordine în obiective. Copilul este la Iaşi, face vizita medicală, iar de astăzi este din nou jucătorul nostru. Chiar mă bucură foarte mult revenirea sa„, a explicat Valeriu Iftime pentru Digi Sport.

foto: digisport,ro

În 3 minute poți să vezi și: Încă o repatriere: Romario Benzar, împrumutat pentru un an!

Rotaru a mai scăpat de unul dintre copiii lui Pițurcă! 


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0