21.7 C
Craiova
joi, septembrie 21, 2023

Operațiunea țigări netimbrate! Lovitură pentru fumătorii low cost din Craiova

S-a terminat cu boieria în Bănie. Polițiștii s-au dus la pont și i-au prins pe răufăcătorii care vindeau tigari fără timbru.

 

Luptătorii din cadrul serviciilor special și polițiștii de la transporturi au dat lovitura. Au confiscat peste 20.000 de pachete de tigari netimbrate și vreo 23.000 de lei, plus 1.000 de euro. Mafia țigărilor contrafăcute a primit croșeul direct în figură.

 

Acțiunea s-a întâmplat la data de 1 noiembrie, când polițiști din Craiova și din Slatina și-au dat mâna peste județe și au trecut la percheziții domiciliare. Pentru că îi bănuiau pe câțiva indivizi că întreprind acțiuni subversive cu țigări.

 

Fii high! Fumează tigari high cost!

 

Bănuiala din birouri s-a concretizat pe teren, unde organele statului au descoperit 20.434 de pachete de țigări făra timbre și bani care nu au putut fi justificați. Polițiștii i-au împins din spate pe cei patru suspecți spre sediile lor pentru a le pune întrebări privitoare la proveniența mărfii și banilor.

 

Doi dintre bărbați au cam dat din colț în colț, drept pentru care au fost reținuți pentru 24 de ore, cu propunere de arestare preventivă. Lovitură va fi pentru fumătorii low cost, care scăpau cu un buget de 300 de lei pe lună pentru viciul lor. Acum vor trebui să scoată din buzunar, în plus, încă jumătate din sumă.

Nu rata! Plagiat la Filarmonica! Genoiu indica vinovatii

Loading RSS Feed
Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles