Opt români răniți pe Aeroportul din Budapesta

Opt români au fost răniți pe Aeroportul internaţional ”Ferenc Liszt” din Budapesta în urma unui accident care a implicat două autobuze ce transportau pasageri!

„Ambasada României la Budapesta are în atenţie accidentul produs pe Aeroportul internaţional Ferenc Liszt din Budapesta, în care au fost implicate două microbuze care transportau pasageri, printre care şi cetăţeni români. Misiunea diplomatică a efectuat demersuri pe lângă autorităţile locale în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare, se arată într-un comunicat al MAE, transmis Agerpres.

Românii au primit îngrijiri medicale

Accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a 8 români. Aceștia au primit îngrijiri medicale la fața locului. Dintre aceştia, doi au fost transportaţi la o unitate medicală din apropiere pentru verificări suplimentare. În momentul de faţă, un singur cetăţean român mai este internat pentru tratament de specialitate, precizează MAE.

Ambasada României în Ungaria monitorizează situaţia, menţine legătura cu autorităţile locale şi unitatea spitalicească, fiind pregătită să acorde asistenţă consulară, în funcţie de solicitări, conform MAE.

 

Clujenii au fost mulțumiți după egalul din Bănie https://bit.ly/2GNrUN4

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *