32.3 C
Craiova
duminică, iunie 23, 2024

Orașul din Oltenia ideal pentru pensionari!

Orașul este ideal pentru pensionari, mai ales pentru cine își dorește să respire un aer curat și să nu cheltuiească prea mulți bani

Există numeroase destinații ideale pentru a-ți petrece bătrânețea, locuri în care te poți bucura de aer proaspăt și de frumusețea naturii. Dacă iei în considerare unde să te retragi la bătrânețe, este important să știi că există câteva orașe în România care sunt extrem de potrivite dacă îți dorești să respiri un aer curat și să nu cheltuiești prea mulți bani.

Orașul din Oltenia, pus pe lista cu cele mai urâte din țară

Pensionarii pot trăi o viață liniștită și chiar pot lua în considerare începerea unei afaceri

Niciunul dintre aceste orașe nu se remarcă prin dimensiuni mari, astfel că nu ai experimenta aglomerație. În clasamentul realizat de wall-street.ro, sunt incluse orașe din diverse regiuni ale țării, inclusiv de pe litoral. În aceste locuri, pensionarii pot trăi o viață liniștită și chiar pot lua în considerare începerea unei afaceri, scrie fanatik.ro.

Horezu, județul Vâlcea, se află într-o regiune cu o bogată semnificație istorică și este o alegere potrivită dacă intenționezi să ieși la pensie sau să te retragi, pentru o perioadă, din activitatea de afaceri, pentru a experimenta o viață mai liniștită.

Orașul ideal pentru pensionari este la 43 de km de Râmnicu Vâlcea

În afară de faptul că este un centru etnografic și de ceramică populară, aici se află și câteva obiective turistice. În Horezu există mai multe mănăstiri, iar la 43 de km se află municipiul Râmnicu Vâlcea. În acest oraș au loc anul mai multe târguri, printre care și cel al olarilor și apicultorilor.

Dacă ești încă tânăr și simți nevoia să iei o pauză, în Horezu îți poți începe propria afacere hotelieră sau de tip pensiune. În fiecare sezon, orașul găzduiește un număr mare de turiști. De exemplu, o parcelă de teren intravilan costă 15 – 20 de euro/mp. O vilă finisată, cu 7 dormitoare, poate ajunge la prețul de 300.000 de euro.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles