10 C
Craiova
sâmbătă, martie 2, 2024

Orașul din Oltenia în care Codin Maticiuc s-a simțit jefuit

Orașul din Oltenia despre care Codin Maticiuc are numai cuvinte de laudă, însă a fost uimit de jafurile care au loc

Codin Maticiuc s-a simțit jefuit în Craiova. Acesta a postat pe pagina lui de Instagram un mesaj în care explică totul. O pizzerie din Bănie a pus mai multe urne în zona unde oamenii plătesc. Aceste urne sunt destinate donațiilor pentru „Spitale publice din bani privați”.

Orașul din Oltenia în care Codin Maticiuc s-a simțit jefuit: Craiova

Aceștia au făcut și o pizza pe care dacă o cumperi, jumătate din bani merg către aceeași cauză. Ei bine, un craiovean a vrut deja să fure această urnă, însă vânzătoarele au fost pe poziții și l-au capturat imediat.

Despre Codin Maticiuc se știe că este extrem de empatic și receptiv la problemele celor mici. Fundația pe care o conduce a făcut investiții uriașe în renovarea secției de hematologie pediatrică de la Spitalul Fundeni. Recent, afaceristul a relatat, pe rețelele sociale, cazul unei fetițe fără picioare pe care a întâlnit-o în aeroport și care l-a impresionat până la lacrimi.

Orașul din Oltenia cu cele mai multe femei singure!

Fiica lui, Smaranda, se confruntă cu o afecțiune rară și incurabilă la nivelul ochilor. Vestea a căzut ca un trăsnet peste întreaga familie, iar toți au ost foarte marcați. Din fericire, s-a dovedit că ceea ce avea micuța era o afecțiune rară, doar că putea să vadă. De acest lucru și-au dat seama însă mult mai târziu, conform click.ro.

„E genul de boală care se întâmplă 1 la un milion de cazuri și care nu poate fi tratată”

„Putea să fie foarte gravă, s-a dovedit că nu e foarte grav, chiar nu e, mulțumesc lui Dumnezeu. (…) Când mi-au fost bolnavi copiii am fost efectiv… Greu. Sunt foarte bine toți. Smaranda a avut o chestie pe care încă o mai are, o afecțiune a ochiului pe care am depistat-o când era bebeluș. E genul de boală care se întâmplă 1 la un milion de cazuri și care nu poate fi tratată. Așa le dă Dumnezeu oamenilor cu bani, boli incurabile.

Când am depistat-o nu știa nimeni care era nivelul. Putea să nu aibă vedere. Nu știam. Am trăit cu chestia că poate fi ceva minor sau să nu vadă 98%. Am văzut că e ok, că vede. Când ne arăta câte o pasăre pe cer, că nu știam cât vedea ca bebeluș, ne bușea plânsul”, a spus Codin Maticiuc în cadrul podcast-ului ”Acasă la Măruță”.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles