-0.5 C
Craiova
marți, februarie 7, 2023

Orașul din România unde oamenii sunt certați pentru că fac duș!

Locatarii sunt trimiși să citească legea!

Clujul este orașul din România unde oamenii sunt certați pentru că fac duș noaptea. Administratorul unui bloc din oraș s-a arătat foarte deranjat de faptul că vecinii se spală la ore târzii. Asta însemnând între orele 23.00 și 24.00.

În acest sens, a fost afișat și un mesaj, prin care locatarii sunt rugați, într-un fel sau altul să nu mai facă duș seara. Totodată, a fost invocată legea ce face referire la deranjarea ordinii și liniștii publice.

foto: ProTV

Orașul din România unde oamenii sunt certați pentru că fac duș!

Vă reamintim că trăim într-un imobil comun și avem obligația de a ne respecta reciproc. Folosirea dușului și a robinetelor la intensitate maximă, însoțită de trântirea săpunului și a flacoanelor de șampon în cadă, produce un zgomot insuportabil, care se propagă cu ușurință prin intermediul conductelor de scurgere, tulburând odihna vecinilor. Potrivit legii, ”tulburarea liniştii locatarilor între orele 22:00-8:00 şi 13:00-14:00 – de către orice persoană – prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare”, este interzisă! Dincolo de paragrafele de lege. bunul simţ ne obliga la un comportament decent şi la respectarea celor din jur. Libertatea fiecăruia se termină unde începe libertatea celorlalți, scrie pe afișul adresat locatarilor, conform stirileprotv.ro.

Totuși, cine a transmis acel mesaj nu realizează faptul că sunt oameni care ajung acasă noaptea. Vin după o tură de 12 ore și au nevoie de un dus. Poate sunt persoane care au avut de rezolvat trebuiri urgente toată ziua și seara și-au găsit puțin timp pentru a intra în baie.

foto: stirileprotv.ro

Loading RSS Feed
Loading RSS Feed
Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles