14.5 C
Craiova
duminică, aprilie 14, 2024

Orașul din România unde un bărbat și-a construit o casă pe acoperișul unui bloc cu 8 etaje

Orașul din România unde o casă a fost construită pe acoperișul unui bloc și are autorizație de construcție

România demonstrează că este țara unde orice este posibil. Un locuitor din Brașov a reușit să realizeze un adevărat record, construindu-și propria casă pe acoperișul unui bloc. Mai mult decât atât, proprietarul are toate documentele în regulă, completând astfel această poveste incredibilă.

Orașul din România unde o casă a fost construită pe acoperișul unui bloc

Bărbatul a ridicat o vilă pe acoperișul unui bloc situat în cartierul Răcădău din partea de sud a orașului Brașov. Proprietarul a obținut toate documentele necesare pentru construcție cu mai bine de un deceniu în urmă, conform stiripesurse.ro.

435 de milioane de euro pentru Uzina Ford Craiova!

Politia Locala Brasov, care are sub autoritatea sa Departamentul pentru Disciplina in Constructii, a intervenit de îndată ce au apărut mai multe imagini cu casa în spațiul public și a efectuat verificări la fața locului. Aceștia au constat că respectiva construcție este perfect legală și are deja o vechime de mai bine de un deceniu.

„Construcția respectivă a avut autorizație de construire din septembrie 1999”

„Construcția respectivă a avut autorizație de construire din septembrie 1999 și certificatul de dare în folosință este din martie 2000. Are o suprafață de 42,02 mp. Accesul se face din scara de acces comuna de la et. 8, pe o scară metalica către zona terasei blocului”, au transmis reprezentanții Poliției Locale, potrivit bizbrasov.ro.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles