fbpx

Se întâmplă în România: Proful de religie a lăsat gravidă o elevă!

Este nevoie de ore de religie sau de educație sexuală?  Cum au reacționat autoritățile în momentul în care cazul a fost făcut public!

Situația a șocat o comunitate întreagă. Un profesor al liceului din Arieșeni ar avea un copil cu o elevă. În momentul în care a rămas gravidă, fata era minoră.

Potrivit spuselor primarului, dar și ale șefului Inspectoratului Școlar Alba, scandalul a început în urmă cu aproximativ un an și jumătate. Atunci, profesorul de religie din Arieșeni a fost bănuit de faptul a întreținut relații sexuale cu o elevă. La acea vreme, școala a demarat a o anchetă internă, în urma căreia profesorul a fost găsit nevinovat și cazul a fost mușamalizat.

Nu am știut de cazul acesta, am citit si eu în presă. Am sunat-o pe doamna director de la Arieșeni care la vremea respectivă nu era director, ne-a spus că nu are nicio dovadă vizavi de acest fapt. Zvonuri știa și ea, dar nu există o dovadă. Am rugat-o să caute în arhiva unității de învățământ, că ea își aduce aminte din ce povesteau colegii, că s-a făcut o comisie de cercetare în școală și că s-a ajuns la concluzia că nu e adevărat ce se aude, iar directorul de la momentul respectiv nu a mai trimis organelor abilitate, respectiv poliției datele să investigheze. Eu nu știu nimic, nu am fost informată nici de director, nici de inspectorul de specialitate, respectiv de religie, dar am rugat-o să ne trimită tot ce are vizavi de această speță și să noi o să ne autosesizăm în urma articolelor apărute în presă, să trimită datele poliției să investigheze acest caz. Nu putem sta cu mâinile în sân, trebuie să luăm măsuri. La momentul repectiv trebuia sesizată poliția de către dircetor, să investigheze, nu școala cercetează un caz de genul acesta, a declarat Marcela Dărămuș, inspectorul șef al IȘJ Alba, pentru ziarulunirea.ro.

Primarul nu era nici el străin de situația ce a luat naștere în urmă cu mai bine de un an. Edilul neagă orice încercare de mușamalizare a cazului.

E foarte urât ce s-a întâmplat. Se pare că ar fi o certitudine. Nu știu când s-a întâmplat exact, dar a fost ceva scandal la școală anul trecut, s-a făcut o comisie și am înțeles că s-au așteptat rezultatele de la test. La noi încă nu a ajuns nimic oficial, dar lui i-ar fi venit și se pare că a ieșit că este tatăl copilului. Fata era crescută la casa de copii din Târsa, comuna Avram Iancu, nu locuia la noi în comună. Nici acum nu locuiește aici, nu știu exact unde este acum. Ea nu a făcut reclamație la poliție nici anul trecut și am înțeles că testul de paternitate a fost cerut și făcut când a fost luat copilul în plasament. Noi nu vrem, sub nicio formă, să mușamalizăm cazul. În momentul în care vom primi, oficial, rezultatul testului de paternitate, se vor lua măsuri prin consiliul de administrație al școlii, a declarat primarul Marin Jurj, potrivit sursei citate.

În 3 minute poți să citești și: Câți bani au scos din nuntă Olguța și Manda!

Polițiștii au cumpărat 1 kg de cocaină!

Nașul uitat pe peronul din Gara de Nord!

 Cel mai sigur e pe Dunăre! Și e gratis!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0