-5.1 C
Craiova
duminică, ianuarie 23, 2022

Ce jucători l-au dezamăgit pe Ouzounidis: „Avem probleme”

Antrenorul grec nu prea știa în ce se bagă! Ouzounidis s-a trezit în inima Olteniei, cu zeci de mii de suporteri pe cap!

Ouzounidis s-a arătat încântat de lotul pe care îl are la dispoziție în momentul în care a fost prezentat la Craiova, ba chiar a îmbrățișat regula U21 și strategia lui Rotaru de a-și vinde tinerii crescuți de club.

Am găsit echipă foarte bună, cu jucători dornici să obțină mai mult și dornici să muncească. Nu mai avem timp să facem transferuri. Este important să recuperăm jucătorii accidentați, avem un atacant foarte bun apt, dar și unul accidentat: Koljic. În acest moment e dificil să găsești jucători care să te ajute imediat. Avem un grup foarte bun. E important să-mi înțeleagă filosofia. Mie îmi place să lucrez cu jucătorii tineri. Nu îmi place ideea de a schimba jucători după 5 minute, pentru că distruge și moralul jucătorului. Îi înțeleg totuși și nu îi critic pe antrenorii care fac asta. Probabil nu au altă soluție. Dacă ai această regulă, important este ca jucătorii să joace. Eu cred că fotbalul este și o afacere, iar un club trebuie să crească fotbaliști pentru națională”, spunea antrenorul.

Totuși, tehnicianul nu reușește să impresioneze în Bănie, chiar dacă a încercat să implementeze un joc ceva mai rapid printre alb-albaștrii. Ouzounidis a început deja să fie îngrijorat de problema pe care trebuia să o cunoască înainte să semneze cu Craiova: atacul.

„Am avut multe ocazii, puteam închide meciul mai repede, trebuie să fim mult mai buni la finalizare în fața porții. Am înscris primii, dar avem probleme , atacanții au nevoie de încredere, poate se vor descătușa după ce vor marca”, a declarat antrenorul oltenilor după victoria din Cupă.

Craiova nu a mai fost letală în ofensivă de când Elvir Koljic s-a accidentat. Analiștii lui Rotaru au adus la club doi atacanți ce nu fac față la trupa din Bănie: Tudorie și Mamut, iar Ouzounidis a mizat pe reprofilarea lui Andrei Ivan, jucătorul pe care și Pițurcă a încercat să îl facă vârf.

Emil Săndoi: „Craiova e sufletul meu și eu sunt parte din sufletul Craiovei”

Să vină Cupa în Bănie!

Peluza Nord mititelizată de Ovidiu Stângă!

Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles