Pachet RB Leipzig – Chiajna! Plătești unul, vezi două!

Universitatea Craiova a găsit varianta pentru a aduce spectatori și la meciul cu Chiajna, chiar dacă nu va încasa de pe urma lor.

 

Un meci cu Chiajna nu este o rețetă financiară ideală. Drept urmare, jocul din Liga 1 contra echipei ilfovene este oferit ca un apendice, gratis, craiovenilor. Cu alte cuvinte: dacă îți iei bilet pentru meciul cu Leipzig intri fără bani la partida cu Chiajna. Conducătorii clubului oltean au împușcat doi iepuri dintr-o lovitură: le-au făcut un cadou fanilor și vor avea public pe stadion la un joc puțin atractiv.

 

Oltenii au anunțat: Ai #BILET la meciul cu RB Leipzig? Înseamnă că vei fi pe stadion și la Universitatea Craiova – Concordia. Cei ce vor achiziționa #BILET în #VulcanulDePeOblemenco la meciul de joi cu Leipzig vor primi la cerere un bilet în aceeași tribună la jocul cu Concordia. Cei care și-au achiziționat deja tichetul, au posibilitatea ca până duminică, orele 20:00 sau, în măsura disponibilității, până luni la ora meciului cu Concordia să vină la casele de bilete de la Sala Polivalentă împreună cu biletul deja achiziționat la jocul cu Leipzig și să primească biletul aferent meciului cu Chiajna”.

Oltenii fac bani și când lasă jucătorii liberi să plece! Jackpot de peste 100.000 euro!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *