fbpx

Pandurii Tg. Jiu: ultim strigăt de ajutor sau adio!

Echipa de fotbal Pandurii Tg. Jiu trece printr-o perioadă foarte grea! Gorjenii riscă depunctarea din cauza unor datorii față de doi fotbaliști contractați în anul 2016!

Pandurii sunt într-o situație delicată, pentru că depunctarea cu 9 puncte solicitată de FIFA, trimite echipa direct în Liga a treia, fără șanse matematice de a rămâne pe cea de-a doua scenă fotbalistică a României. O echipă ce bucura privirile a zeci de mii de români, în perioada în care Grigoraș era antrenor și nu numai, este pe cale să pice în anonimatul competițiilor județene.

Clubul gorjean a făcut un apel disperat către vechii acționari, părtași la semanrea contractelor din 2016, dar și către orice om poate ajuta Pandurii.

Clubul Sportiv Pandurii Lignitul Tg. Jiu recunoaște justețea deciziilor Federației Internaționale de Fotbal, emise de Camera de Soluționare a Litigiilor și Comitetul Disciplinar, conform prevederilor regulamentelor sportive și codului disciplinar al FIFA. În cauză sunt litigiile câștigate la FIFA de către fotbaliștii profesioniști Gordan Bunoza și Nikola Vasiljevic, aflați sub contract cu clubul la data de 19.10.2016, când Pandurii Tg. Jiu a intrat în procedura insolvenței, sentințe pe care C.S. Pandurii Lignitul Tg. Jiu nu a putut să le onoreze, sumele pe care jucătorii le au de încasat fiind foarte mari pentru situația financiară cu care se confruntă clubul de la intrarea în insolvență. Având în vedere faptul că, pentru semnarea acestor contracte cu jucătorii în anul 2016, membrii acționari și-au dat acordul asupra sumelor atribuite fiecărui contract, le solicităm public spijinul financiar pentru a onora sentințele FIFA și a evita depunctarea clubului pe altă linie decât cea sportivă. Ținând cont de eforturile mari pe care actualii jucători și angajații clubului le fac pentru a menține clubul în activitate, facem apel, de asemenea, la suporterii echipei, persoane juridice și fizice, asociații, organizații sindicale ș.a, care pot sprijini clubul pentru a depăși acest moment și a preveni o retrogradare datorată asumării fostelor administrații a unor contracte de acest gen. Precizăm că termenul limită pentru evitarea sancționării echipei Pandurii Tg. Jiu este data de 30 mai 2019, ora 24,00. Este binevenit orice sprijin financiar, iar depunerile se pot face direct în casieria clubului, drept sume cu destinație fixă, respectiv achitarea contractelor celor doi jucători, conform Deciziilor FIFA. Pandurii Tg. Jiu va asigura intrarea gratuită pe noul Stadionul Municipal din Tg. Jiu, pe tot parcursul sezonului competițional 2019 – 2020, tuturor celor ne vor sprijini pentru depășirea acestui moment de cumpănă în istoria clubului. Menționăm că C.S. Pandurii Lignitul este asociație sportivă non-profit, organizată conform Legii 69/2000 și OUG 26/2000. Vă mulțumim că sunteți alături de noi, la bine și la greu!”, se arată pe site-ul oficial al clubului.

În 3 minute poți să citești și: CFR Cluj ofertează un fotbalist al Universității Craiova!

Nicusor Bancu, urecheat de FRF!

 Constantin Schumacher, alesul lui Rotaru: „Ne-am înțeles”

Eugen Trica, la un pas să preia Craiova!

Scandal între Sud și Nord pe terasa lui Grande!

Cutremur în Oltenia: Stadion pentru FCU Craiova!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0