-0.5 C
Craiova
marți, februarie 7, 2023

Panică la Kiev. Zelenski a fost rănit!

Ghinion teribil pentru președintele Ucrainei!

Secretarul general al ONU a anunțat că Rusia nu e dispusă să facă pace, nici după 204 de zile de război. Au fost clipe de panică în Kiev, acolo unde preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski a fost rănit uşor, în urma unui accident rutier.

Ce s-a întâmplat cu Zelenski!

Presa internațională a transmis că Zelenski nu a suferit răni grave. De altfel, un comunicat al secretarului de presă al preşedintelui avea să explice întreaga situașie. „O maşină a intrat în coliziune cu maşina preşedintelui Ucrainei şi cu vehicule din escorta sa”, a notat acesta.

Mai trebuie spus că medicii care îl însoţeau pe Zelenski i-au acordat imediat asistenţă şoferului maşinii şi l-au transferat la o ambulanţă. „Preşedintele a fost examinat de un medic, nu are răni grave”, se mai arată în comunicat.

Zelenski: ”Rusia va pierde. Şi nu doar acest război, ci istoria însăşi”

Volodimir Zelenski nu a ezitat o clipă și a lansat o altă serie de acuze la adresa Rusiei. Acesta a transmis că armata lui Vladimir Putin a aruncat o ploaie de rachete la Krivoi Rog, ţintind barajul de la acumularea Karachunivske. ”Sunt obiective care nu au nicio valoare militară, lovind de fapt sute de mii de cetăţeni de rând este un alt motiv pentru care Rusia va pierde”,  a mai zis Zelenski care apoi a vorbit în limba rusă ”tovarăşilor”.

”Rusia va pierde. Şi nu doar acest război, ci istoria însăşi. Istoria este scrisă de oameni, niciodată de sălbatici. Cine veţi rămâne în istorie. Toţi cei care lansaţi aceste proiectile. Cei care au venit pe pământul nostru. Molâi. Sunteţi nişte molâi care duc un război împotriva civililor. Ticăloşi care, după ce au fugit de pe câmpul de luptă, încearcă să facă rău de undeva de departe. Veţi rămâne terorişti cu care propriilor nepoţi le va fi ruşine”, a mai precizat președintele ucrainean.

Rusia a pierdut o parte a frontului din nord și est, însă Vladimir Putin nu vrea să audă de pace. Liderul ONU Antonio Guterres a mărturisit că a discutat cu Putin și șansele de pace sunt nule în acest moment. ”Am sentimentul că suntem foarte departe de pace. Aş minţi dacă aş spune că aceasta ar putea să sosească în curând”, a declarat Antonio Guterres.

Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles