fbpx
6.7 C
Craiova
miercuri, decembrie 8, 2021

Panourile fotovoltaice de pe podul din parcul Nicolae Romanescu au fost date jos!

Ce anume l-a determinat pe primarul Mihail Genoiu să pună panourile și mai apoi, sa le dea jos!

Podul din parcul Nicolae Romanescu este un simbol al Craiovei, obiectiv cu o însemnătate deosebită pentru craioveni. Astfel că, podul se afla în plină reabilitare, iar primarul orașului face precizări cu privire la stadiul în care se afla lucrările și susține ca noua imagine a podului suspendat se va apropia foarte mult de imaginea originală. Întrebat, edilul local a declarat ca panourile vor fi relocate. Acesta recunoaşte că a fost produsă o greșeală de cei care s-au ocupat de reabilitarea construcției, iar amplasarea panourilor şi va fi remediată.

Podul din Parcul Nicolae Romanescu este aproape finalizat. Zilele acestea se fixează calea de rulare și se lucrează la instalațiile electrice, iar cablurile urmează să fie tensionate. Se termină astfel reabilitarea celui mai mare parc natural al țării, cu ultima verigă rămasă, dar poate și cea mai frumoasă – podul suspendat!”, a postat săptămâna trecută, Mihail Genoiu, primarul Craiovei, pe rețelele de socializare, potrivit pro-oltenia.ro

Oltenii însă au fost nemultumiți

”Altundeva nu era loc de panouri fotovoltaice?? Chiar trebuiau puse acolo, moț? Să vedem că sunteți fani energie regenerabila? Nu era destul loc pe sutele de blocuri din oraș?”, a comentat un craiovean.

Podul suspendat din parcul Romanescu este monument istoric. O construcție foarte veche, din 1901-1902. Proiectul privind reabilitarea Parcului „Nicolae Romanescu” din Craiova, inclusiv a podului, este finanțat din fonduri europene nerambursabile.

sursă foto: pro-oltenia.ro

În 3 minute poți să citești și: VIDEO: Omul care i-a executat pe soții Ceaușescu: „I-am ajutat sa moară demni!”

Averea făcută de Selly în urma clipurilor video de pe YouTube!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles