fbpx

Papură: „Ne jucăm șansa în retur”

După Universitatea Craiova – AEK Atena 0-2, oltenii nu și-au pierdut speranța că pot merge mai departe.

Antrenorul Corneliu Papură a comentat la Digisport evoluția jucătorilor săi în meciul de pe Oblemenco: „Regretul acestei partide e că nu am marcat. Am adus mingea în fața porții, ne-a lipsit inspirația în fața porții. Nu meritam să nu înscriem. Mergem să ne jucăm șansa în retur. Nu văd ce ne-ar putea împiedica să nu înscriem acolo. Pe început de joc am avut câteva situații bune, ne-a lipsit fie centrarea, fie finalizarea”. Despre schimbul Ferreira – Bălașa, Papură a zis: „E un transfer pe care l-am dorit și l-am efectuat. Mai suntem în discuții și cu alți jucători și sperăm să aducem cei mai potriviți”.

Craiova – AEK Atena 0-2, sanse mici in retur

Mateiu recunoaște că șansele oltenilor de a continua în Europa au scăzut dramatic: Cred că am făcut o partidă bună, nu foarte bună. N-a intrat, n-am avut și noi dramul ăla de noroc. Apoi au fost două faze simple și nu ne-au iertat. Eu cred că AEK poate să joace mult mai bine, iar noi cu puțină atenție, cu puțin noroc… Avem șanse mici, dar nu e imposibil. Mergem să jucăm din plăcere și vom vedea”.

Mihai Roman: E o dezamagire mare, la cum a aratat jocul nu e un rezultat drept. Am avut ocazii mari, daca eram mai atenti… Echipa a jucat bine, ne-am creat ocazii. In plus, a fost penalty la mine, am vazut si apoi faza, iar arbitrul a considerat ca a fost fault in atac. La cum a aratat jocul azi avem sperante. Pornim cu sansa a doua, dar nu renuntam, pentru ca in fotbal s-au mai vazut rasturnari de situatie.

Universitatea Craiova a pierdut cu 2-0 meciul cu AEK Atena, contând pentru manșa tur din turul 3 preliminar al Europa League.

În 3 minute poți să citești și: Liga 3: Cele două echipe din Craiova, în serii diferite!

Tiago Ferreira la FCSB! Bălașa vine în Bănie!

UEFA a aprins bricheta și ne-a lăsat cu stadionul gol!

Galeria Craiovei în război cu jandarmeria: „Iar jucăm cu Peluza ciuntită!”

Tragere excelentă: oltenii au scăpat de Espayol și Feyenoord!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0