fbpx

Papi: „În 3 minute i-am băgat în joc pe adversari”

U Craiova a fost foarte aproape să ducă duelul cu Sabail în prelungiri, după ce azerii au marcat două goluri în 3 minute!

Antrenorul oltenilor, Corneliu Papură, a pus cele două goluri marcate în 3 minute pe seama relaxării.

Important e că am câştigat, deşi am suferit pe final. Ne-am relaxat la 2-0 şi în trei minute am cedat, i-am băgat în joc pe adversari. Au fost două greşeli foarte uşoare. Dar am dat dovadă de caracter, am rămas concentraţi şi am reuşit să câştigăm. E o calificare după 26 de ani, e foarte important. Mă bucur din tot sufletul că am reuşit acest lucru, deşi nu a fost uşor, a spus Papură la finalul meciului.

Chiar dacă oltenii vin după trei rezultate obținute la limită, cu adversari facili, Papură spune că echipa arată bine și nu are emoții prea mari pentru turul II al Europa League.

Au un nivel mai bun, dar şi noi arătăm bine şi, cu siguranţă vom arăta şi mai bine. Cicâldău a intrat azi după trei zile de pregătire. Mai sunt jucători care au venit mai târziu, iar lucrurile astea se simt pe teren. Aşteptăm la fiecare meci să urcăm, trebuie să gestionăm foarte bine aceste partide, din 3 în 3 zile. Trebuie să fim atenţi la acest aspect, pentru a fi odihniţi ”, a completat antrenorul Craiovei.

Foto: Facebook UCV

În 3 minute poți să citeși și: Craiova – Sabail 3-2! Calificare europeană după 26 de ani!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0