Papură: „Nu înțeleg de unde atâta ostilitate!”

Antrenorul Craiovei nu are explicație după ce 6.000 de suporteri i-au cerut demisia. Bărbuț a înțeles cum s-a pierdut: „Așa e la fotbal”.

La Digi Sport, după Craiova – Sepsi 0-1, Corneliu Papură a spus: „Echitabil ar fi fost să nu primim gol. Echipa adversă n-a avut niciun șut, nu-l pot numi șut, și ne-a învins. Golurile, majoritatea lor, sunt pe erori sau pe execuții bune ale adversarului. Pe ultimele 20 de minute, nu am mai avut reacție. Fundașii centrali, atacanții au cerut schimbarea. Am jucat 10 meciuri într-o lună și asta se resimte. Am întâlnit o echipă care a făcut anti-joc, dar când ajungi în fața porții trebuie să înscrii. Nu înțeleg de ce această ostilitate. Am avut 3 victorii la rând, ne-am calificat după 25 de ani într-un tur superior al unei cupe europene. Am câștigat după 25 de ani pe terenul lui Dinamo. Nu înțeleg de unde atâta ostilitate pentru cineva care a jucat pentru Universitatea Craiova. Nu e o situație plăcută. Dar sunt obișnuit la fotbal. Singura presiune e să câștig meciurile, în rest, că este ostilitate. La 0-0, la fel ostilitate mare. Cred că am fi avut nevoie de mai multă susținere. Și noi, și publicul aveam mai mult de câștigat. Când construiești, ai nevoie de un teren bun. Tot timpul avem discuții cu acționarii legat de ceea ce se întâmplă. Bălașa va începe de mâine pregătirile cu noi, trebuie să vedem cum e psihic, că nu a trecut printr-o perioadă prea bună. Ferreira știe dacă ajunge sau nu la FCSB. El vine, se prezintă la antrenament. Toți jucătorii care sunt legitimați au șansa lor”.

Cristi Bărbuț a spus: „Am pierdut nemeritat cele 3 puncte. Am avut poseia, am jucat mai bine. Dar așa e la fotbal. Noi nu am marcat, ei au avut o fază și au înscris. Este greu să spun acum cauzele eșecului. Am simțit din teren că am controlat, dar ne-a lipsit mai multă concentrare. Trebuie să marcăm mai mult și să marcăm când avem ocazia. Ne încurcă și terenul, e dezastruos, dar sperăm să se resolve. Mergem la AEK încrezători și sperăm să facem un meci mare. Dacă ne calificăm mai departe ar fi o minune și eu cred în această minune”.

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *