Papură: „Nu știu nimic de Cicaldau. Sunt în afara discuțiilor!”

Antrenorul Craiovei nu știe dacă se va putea baza pe internaționalul U21 la meciul cu Sabail, deși acesta e „dornic să joace”.

Corneliu Papură e pus într-o situație delicată. Îl are la îndemână pe Cicaldau, dar a lăsat să se înțeleagă că nu depinde de el dacă-l va folosi: „Nu știu de un trasfer la Genk. Sunt în afara discuțiilor. El se antrenează cu echipa, e dornic să joace. Vom vedea mâine dacă ne vom baza pe el. Prețul corect pentru Cicaldau este cel care se plătește: 7, 10 sau 40 de milioane, nu știu”.

Cicaldau incert, Acka si Ionita, aut!

Dacă incertitudinea planează asupra folosirii lui Cicâldău e sigur că Acka și Ioniță sar din schemă pentru returul cu Sabail: „În afară de jucătorii care au lipsit la meciul cu Clinceni, Baicu și Mihăilă, s-au accidentat alți doi (nr Acka și Ioniță). Nu e ușor, deoarece vrei să-ți cristalizezi un prim 11. Una e să joci 7-8 meciuri cu aceeași formulă de start, alta e să schimbi de la meci la meci. Dar avem în lot jucători buni, care pot veni cu un plus. Însă, la fotbal se poate întâmpla orice, trebuie să rămânem concentrați pentru a nu avea surprize. Mi-aduc aminte că Foresta a bătut cu 5-4, de la 0-4”.

În concepția lui Papură, suporterii Craiovei sunt „acceptați”! „Publicul e vulcanic. Sunt spectatorii noștri, îi acceptăm așa cum sunt. Eu cred că la 2-1, în minutul 90, chiar 91, aveam nevoie de susținere. Lucrurile mergeau bine pentru noi. Sunt reacțiile publicului, încerc să mă detașez și să ajut echipa din poziția de antrenor”, a spus tehnicianul oltenilor.

În 3 minute poți să citeși și: Fostul șef al Academiei Craiovei a ajuns la o rivală din Liga 1!

 Legione Granata s-a mutat în Bănie!

Bancone, ce batranel simpatic!

Liga 1, inclusă în FIFA 2020!

SCM Craiova și-a aflat adversara din Cupa EHF!

O nouă grupare pe baricadele stadionului din Bănie!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *