Papură: „Întreb și eu! Ce linie de fund vom alinia?”

Cine îi poate răspunde lui Corneliu Papură la întrebare? U Craiova poate reveni la sistemul folosit de Devis Mangia!

Corneliu Papură începe să nu mai surprindă pe nimeni cu declarațiile dubioase. Chiar dacă este antrenorul echipei, cu două zile înainte de meci, Papi întreba: „Ce linie de fund vom alinia?

Întreb și eu! Ce linie de fund vom alinia? Vedem care e starea lor. Nu știm pe cine ne bazăm. nu este ușor. Sunt lucruri inevitabile, pe care nu le poți controla”, spunea Papură la conferința de presă premergătoare meciului cu Dinamo.

Oltenii au probleme serioase în defenisivă, după ce Gardoș s-a accidentat grav la ultima partidă, Kelic a ieșit și el accidentat pe pe teren. Acka nu a evoluat din același motiv, iar Tiago este încă suspendat. Singurul fundaș central al Craiovei rămâne Hreniuc, dar nu este exclus ca măcar unul dintre Acka și Kelic să-și revină sau să fie forțat.

Există și varianta unei schimbări de sistem, în care Papură poate folosi tactica lui Mangia: 3-4-3, în care Briceag poate fi folosit în linia de fund. În această vară, alb-albaștrii au renunțat la serviciile lui Răzvan Popa, fundaș central.

În 3 minute poți să citeși și: Le-am contaminat: Jen si Sonia se întorc în Asia cu fularul alb-albastru la gât!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *