24 C
Craiova
vineri, august 19, 2022

Papura a explicat relația cu Rotaru: „Toți jucătorii mi-au trecut prin mână!”

Noul antrenor al oltenilor, Corneliu Papura, a vorbitdespre relația cu patronul, cu Devis Mangia și a prezentat planurile pentru
rotaru craiova marian copilu mihaita ianovschi
Eșecul „Balint” l-a trezit: Rotaru regăsește mutările câștigătoare!

Lângă Rădoi, finanțatorul Universității Craiova aduce meseriași în trening. Costumații gen Copilu nu mai calcă în vestiar! Timp de 9 Read more

intencity craiova Universitatea - FCU Craiova
Cei 5.500 care au luat bilet la Craiova Intencity se zgârie pe ochi!

Deposedate de stadion, cluburile lui Rotaru și Mititelu au devenit agenți fără acoperire la festivalul de muzică din Bănie. Peluza Read more

cele 6-7 meciuri de le are de condus.

Cornel Papură a fost prezentat în cadrul unei conferințede presă: „Din start am acceptat provocarea de a fi antrenorul echipei într-unmoment nu foarte plăcut. Dar am mai trăit o dată acest moment, când nu eramîntr-o postură bună în liga a doua. Vreau să reușesc. Dar vreau să imprim unjoc ofensiv, știu că timpul e scurt. Sper să reușesc să impun câteva idei dinmodul meu de a vedea jocul. E o onoare pentru mine să fiu antrenorulUniversității Craiova. Tot timpul când am fost în preajma lui nea Sorinlucrurile au mers bine. Și-a pus amprenta asupra carierei mele. Sper să fie debun augur. Sper să demonstrez, să am rezultate pozitive”.

El și-a enumerat obiectivele: „Este un contract până lasfârșitul sezonului. Sper să jucăm 7 meciuri, 5 în campionat, 2 în cupă, vomvedea. În principiu obiectivul e să ne menținem pe locul 3. Depindem cumîncepem, ce facem la Astra și vedem dacă putem încercăm locul 2. Vom vedea cejucători sunt apți pentru meci, deocamdată sunt câțiva sub tratament. Sper cajucătorii să mă ajute. Neîncredere în forțele proprii, asta am găsit. Dar îșidau seama că potențialul echipei e mai mare de locul 3”.

Apoi a vorbit despre rolul său în club și relația cu Mangia: „Cu Mangia am avut o relație normală, de club. Fizic nu ne-am intersectat. M-am implicat în transferuri în sensul de a face un profil al jucătorului de care avem nevoie. Nu m-am consultat cu Mangia, decizia se ia mai sus. Dacă e compatibil cu viziunea antrenorului probabil e transferat”. Considerat sfătuitorul patronului, Papura a spus: „Nu știu care e percepția dumneavoastră legată de personaj din umbră. Eu am contract cu clubul. În postura de a face profil pentru jucătorii aduși. Am o relație normală, de la cel care deține frâiele la un angajat. Nu am comunicat des cu dânsul în ultima perioadă. La fotbal oricând e presiune, nu contează ce declară patronul. Din postura în care sunt toți jucătorii mi-au trecut prin mână. Eu nu am puterea să aduc jucătorii. Eu văd jucătorii și fac un profil al lor. Eu văd jucătorii, dar mai departe nu știu cum merg lucrurile. Antrenorul își dă verdictul. Apoi contează bugetul. Eu nu spuneam dacă e bun sau nu un jucător, ci cei care decid, în speță antrenorii și factorul decident în ceea ce privește partea financiară. Cel care decide e cel care dă banii în colaborare cu antrenorii din perioada respectivă”.

Papură a negat că a evoluat în anul eventului: „Însezonul 90/91 nu eram în lotul Universității. Apoi, în 1992, am debutat cuRapid”.

A făcut un raport din infirmerie și a dat și veștile bune: „Pe Koljic nu se mai contează până la finalul sezonului. Ieri a plecat la Barcelona să se opereze. Rocha și Tiago sunt accidentați. Meza Colli și Cristea s-au antrenat normal”.

În 3 minute poți să citești și: Pe cine vrei la vară pe banca Universității Craiova!

Rotaru ne cam insultă inteligența: cică s-a întâlnit la o cafea cu Mangia și au ajuns la reziliere!

 FOTO! Gest extrem făcut de un fan după ce Mangia a fost dat afară!

 „Gata! Acum ești antrenor tu și Becali!”

 La angajare, Papura a primit bonus eventul din 1991!

Mangia, dat afară! Cine duce Craiova în Europa!

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

30,825FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles