fbpx

Papi, răspuns ferm pentru contestatari!

Corneliu Papură se clasaează în top 3 antrenori din Liga 1, atunci când vine vorba de numărul mare de contestatari. Dacă privim din punctul de vedere al Craiovei, campioana la suporteri, este posibil ca Papi să fie chiar pe primul loc, urmat de Eugen Neagoe, hulit de fanii dinamoviști și de Bogdan Andone, noul antrenor al celor de la FCSB!

Papură a avut un răspuns ferm către contestatari, mai ales că patronul i-a luat apărarea în ultima acțiune a clubului: „întrebări pentru Mihai Rotaru”. Antrenorul principal al Craiovei mizează pe faptul că nu este singurul om contestat și vrea să le schimbe opinia celor ce-l critică. Tehnicianu a adus în discuție un număr impresionant de fotbaliști pe care i-a urmărit din pasiune.

Pornim cu gândul de a realiza mai multe decât anul trecut. Vom vedea ce se va întâmpla. Peste tot sunt oameni contestați, nu doar eu. Dorim să le schimbăm opinia celor care ne critică. Așteptăm noutăți. Am propus contracte la 4-5 jucători, suntem în negocieri. Nu sunt ușor de făcut transferurile. Sperăm ca această problemă să se rezolve în următoarele zile. Am văzut 100 de jucători în această pauză, minimum 2-3 meciuri la fiecare. E o muncă pe care o fac din pasiune”, a spus Corneliu Papură.

„Mai multe decât anul trecut”

An de an, craiovenii vor să realizeze mai multe decât în sezonul precedent. În ediția de campionat 2016/2017, Mulțescu ducea echipa în Europea League. În sezonul 2017/2018, Mangia câștiga Cupa României și termina pe podium, iar un an mai târziu, Mihai Rotaru bifa transferul lui Mitriță pe o sumă foarte mare. În campionatul următor, „mai mult decât anul trecut” poate însemna locul 3 și finala Cupei României sau chiar locul 4 și finala.

„Dacă nu vă convine, de ce nu investiți voi?”

Când vine vorba despre câștigarea titlului, Papură face apel la unitate. Speranțele antrenorului se bazează pe pe jocul prestat de alb-albaștri în ultimele 5 partide, dintre care au pierdut 4. În cele 5 meciuri aduse în discuție, oltenii au înscris doar două goluri.  

Cu siguranţă lucrurile se vor schimba dacă voi avea rezultate. Pe lângă faptul că sunt antrenor şi eu sunt suporterul acestei echipe şi îmi doresc titlul, la fel de mult ca şi ei. Acest lucru nu-l putem face decât împreună. Dacă nu vom reuşi asta, atunci vor fi probleme pentru toţi cei angrenaţi în fotbalul craiovean şi se vor reflecta în rezultatele echipei. Poate că mulţi nu sunt încrezători în potenţialul nostru, dar ca joc, ce am reuşit în ultimele cinci meciuri, îmi dă speranţe că putem face lucruri bune”, a declarat tehnicianul principal al trupei din Bănie.

În 3 minute poți să citești și: Oltenii atacă titlul cu un staff nou!

11 seniori și 12 copii la reunirea Craiovei!

 Tractorul Cetate, la a treia tentativă de promovare în C!

 U Craiova, gata să cumpere un atacant brazilian!

 Bogdan Pancu, ales vicepreședinte la AJF Dolj!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0