-0 C
Craiova
miercuri, ianuarie 19, 2022

VIDEO! Mad Max în Oltenia! Au transformat Dacia în tanc, tunul făcut din cazanul de la țuică!

Paradă nemaivăzută în Optași Măgura. Sătenii au defilat de Ziua Națională suiți pe ATV-uri, cu făclii în mâini, pe cai, iar piesa de rezistență a fost o mașină de luptă improvizată.

O localitate din județul Olt a avut parte de o paradă inedită cu ocazia Zilei Naționale a României. Sătenii din Optași, căci despre ei este vorba, au improvizat un tun din ţeava unui cazan de ţuică, l-au pus pe o dubiţă pe care au vopsit-o în verde şi au defilat prin comună. Tunul e făcut din cauciucul unei mașini, acolo, ca turelă. Și dintr-o bilă de brad. În spate au stat călăreţii și căruţele, iar în faţă ATV-urile. Unii şi-au făcut cruce, alții aplaudat.

Startul s-a dat la intrarea în comună unde în faţă a mers coloana de ATV-uri, în spate, tunul improvizat, călăreţii şi căruţele. Au defilat în întreaga comună, iar oamenii au iesit din curţi şi au aplaudat. VIDEO AICI

A fost visul primarului, care spune ca a vrut să copieze parada din Capitală: „Am tot văzut pe la Bucureşti cum sunt paradele astea şi am zis ia să fac şi eu aici, ce, numai la Capitală se poate aşa ceva? Nu am eu elicopter şi altă tehnică militară, dar am improvizat ceva şi uite ce a ieşit”, spune Marin Scurtu, primarul din Optaşi Măgura.

Punctul culminant a fost când au trecut prin Paris, pe la turnul Eiffel, tot din comună. Iar, la anul, primarul promite că nu se lasă. Vrea să continue tradiţia. La intrarea în comună tronează un monument care are în vârf cifra 8 înconjurată de opt ași. Iar într-un sat al comunei a fost montată o replică a celebrului turn Eiffel. Edilul are și explicații: comuna se numește Optași, iar satul Paris. Puţine comune îşi permit un asemenea lux. Cărţile de joc de la intrarea în Optaşi şi Turnul Eiffel din fier forjat au costat 55.000 de lei.

Foto: Realitatea Oltului

Zeci de migranți, la un pas de moarte după ce s-au înghesuit pe o barcă!

Doljean, luat de radar! Cu ce viteză amețitoare a gonit pe străzile Olteniei

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles