14.5 C
Craiova
duminică, iunie 4, 2023

Parcarea cu plată și-a atins scopurile tangențiale. Motiv pentru care va fi extinsă!

Lovitură cu mantă: craiovenii evită parcarea de pe AI Cuza și, chiar dacă a apus vremea lui Bulucea, se bulucesc în subteran.

 

Administratorul public al Craiovei, Sorin Manda, a spus: „Parcarea cu plată a avut două meniri adiacente, pe care, în opinia noastră, și le-a atins. Anume decongestionarea traficului, și ați observat și dumneavoastră, cum se circulă acum pe AI Cuza. În plus, odată cu apariția ei, a sporit gradul de ocupare al parcării subterane: de la 30% la 70%. Iar pe zi, se înregistrează în medie 800 de ore de folosință a tuturor locurilor de parcare, ceea ce înseamnă în jur de 400 euro/zi.

Considerăm că ideea acestei parcări a fost una bună, de aceea avem în vedere să mărim zona, astfel încât să cuprindem și str. M. Kogălniceanu, toată AI Cuza, precum și zona din jurul liceului Carol. Adică toată zona ultracentrală”.

 

Manda a prezentat și bilanțul ridicărilor de mașini. Astfel, în prima lună 300 de mașini au ajuns în parcarea RAT. Iar noutatea e că vor începe să fie ridicate și mașinile parcate în Centrul Istoric.

 

 

Loading RSS Feed
Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles