Îşi dă în judecată părinții pentru că l-au născut

Părinții unui tânăr de 27 de ani din India vor fi dați în judecată de acesta pentru că l-au adus pe lume fără aprobarea sa.

Bărbatul, pe nume Raphael Samuel, din Mumbai este un susținător al ideii de a nu avea copii. Consideră că aceştia nu ar trebui să aibă o viață pe care nu au ales-o. El consideră că părinții nu au dreptul să dea naştere, dacă fătul nu şi-a dat acordul să se nască.

Potrivit Times Now News, indianul plănuieşte să-şi dea în judecată părinții pentru că nu i-au cerut permisiunea ca să îl nască. Chiar şi aşa acesta susține că are o relație foarte bună cu părinții săi şi că a avut o viață
frumoasă , dar nu a fost alegerea lui.

“Vreau să le spun tuturor copiilor din India că nu le datorează nimic părinților lor “ a declarat acesta pentru The Print.

Bărbatul specifică că ceea ce face el este o opțiune, o alegere, nu este obligatoriu. El a ales să nu aibă copii şi să le ceară părinților o explicație pentru că l-au născut.

Susține că atunci când hotărăşti să ai un copil, este o plăcere pe care ti-o oferi şi copilul nu are nicio obligație față de tine. Acesta se declară totodată împotriva ideii de a respecta bătrânii, idee foarte promovată în societatea indiană.

El spune că vârsta sau legătura de sânge nu sunt criterii care să merite respectul, acțiunile persoanelor sunt.

Citeşte şi: Plastilina care a costat aproximativ 7.000 de lei

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *