14.5 C
Craiova
duminică, iunie 4, 2023

Pariuri. 3 meciuri de calificare, cota 8

Cote foarte mici la victorie pe favoriţi în preliminariile europene, cu outsideri care par incapabili să dea gol. Iar că nu marchează – cote mici.

Guinea Bissau – Nigeria: 2, cotă 1,8

Calificări Cupa Africii, 27 martie. A fost o surpriză ditamai cu trei zile-n urmă, când noi am prins oaspeţii că marchează cu cota de 2,55: Nigeria – Guinea Bissau 0-1. Din câte 3 meciuri, Guinea Bissau are 7 puncte, Nigeria are 6. Primele două se califică. Teoretic, mai participă la luptă Sierra Leone, cu 5 puncte din 4 meciuri, 4 dintre puncte luate cu ultima echipă din grupă. Nigeria se va redresa, Guinea Bissau (care a făcut 2-2 în Sierra Leone), şi înfrântă în acest meci, va rămâne favorită netă la calificare.

Pariu pe Austria că zburdă din nou

Austria – Estonia: echipa gazdă conduce la pauză şi câştigă cu handicap, cota 2,05

Calificări Euro 2024, 27 martie. Austria şi-a făcut încălzirea cu Azerdbaijan, 4-1 tot pe teren propriu, o echipă parcă mai ţeapănă decât Estonia, care încă n-a jucat în grupă.

Etiopia – Guinea Ecuatorială: ambele marchează, cotă 2,15

Calificări Cupa Africii, 27 martie. Etipoia, pe ultimul loc, a marcat în 2 meciuri din 3, reuşind şi un mare 2-0 cu Egipt, acasă. Are 3 puncte şi Guinea, favorită în acest meci, are 6. Calificarea se joacă.

Cotă totală: 7,93

Loading RSS Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles