-2.2 C
Craiova
marți, februarie 7, 2023

Pariuri aproape sigure. 4 meciuri, cotă 12,5

Ligile secunde din ţări puternice, care-şi fac mari planuri la Mondial, îşi văd de treabă în paralel cu grandioasa competiţie internaţională: Belgia, Spania… Era să punem la socoteală şi Italia.

Croaţia – Canada: 1, cotă 2,3

Campionatul Mondial, 27 noiembrie. Echipele venite din preliminariile Americii de Nord şi Centrale sunt înfiorător de ineficiente: Mexic, SUA, Canada şi Costa Rica au marcat 1 gol în 5 meciuri (SUA – Ţara Galilor 1-1; n-am pus la socoteală meciul Costa Rica – Japonia , care va fi încheiat la ora începerii acestui Croaţia – Canada). E cazul să zvâcnească şi Croaţia, că-n ultima etapă e mai greu, cu Belgia.

Lierse – Virton: 1, cotă 1,58

Belgia 2, 27 noiembrie. Lierse n-a mers strălucit în ultima vreme, dar se străduieşte să ţină pasul cu echipele de pe podium şi să intre-n play off cu şanse reale de promovare. Oaspeţii săi de azi sunt o catastrofă: lanternă, 9 puncte în 14 meciuri, cu o singură victorie, cu ultimele 5 meciuri pierdute.

Frosinone – Cagliari: 1, cotă 2,15

Italia 2, 27 noiembrie. 10 victorii şi 3 înfrângeri din 13 meciuri are Frosinone, lider la 5 puncte de locul 2 şi, ceea ce contează mai mult, la 7 puncte de locul 3, care nu promovează direct, ci merge-n baraj. Ultimele 6 meciuri au însemnat tot atâtea victorii pentru Frosinone! Cagliari e la distanţe egale de barajul pentru promovare şi de cel pentru salvare.

Burgos – Zaragoza: NG, cotă 1,6

Spania 2, 27 noiembrie. NG înseamnă că nu marchează ambele combatante. În 8 meciuri pe teren propriu, Burgos a primit 2 goluri (iar în 8 meciuri pe teren străin, tot 2 goluri!). În 8 deplasări, Zaragoza a marcat 4 goluri, iar ultimele 5 deplasări s-au soldat toate cu NG (o victorie şi 4 înfrângeri). Bizar e că Burgos se află pe locul 3 în clasament (dacă bate, urcă pe 2) şi Zaragoza pe 17, dar Zaragoza e vag favorită.

Cotă totală: 12,5

Pariuri. 3 meciuri, cota 6 şi ceva

Azi e o zi mai sărăcuţă în meciuri de campionat, am ajuns taman prin Asia după ele. Dar, dacă e Read more

Pariuri. 3 meciuri, cota peste 7

Ieri s-a proptit Tottenham în calea fericirii noastre, că Ajax şi Bayern au mers brici. Să sperăm că Lazio va Read more

Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles